XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad är Dandelion & amp; Kardborre?

Kardborre är ett ogräs, i samband med tusensköna, ursprungligen från norra Asien och Europa. Anläggningen identifieras av gröna och vita hjärtformade blad. Vissa människor äter den som en grönsak, men den används också som ett naturläkemedel för ett antal sjukdomar. Du har säkert sett maskros ogräs med sina gula blommor som är vanligt i Nordamerika, Europa och Asien. Du kanske inte vet att denna gräsmattan ogräs används för medicinska ändamål samt. Men se till att tala med din läkare innan du använder dessa örter som behandlingsmetod.

Användning av maskros

Maskros erbjuder vitaminerna C, D, A och B-komplex, och mineraler kalium, järn och zink. Både rötter och blad används för medicinska ändamål. Bladen är vätskedrivande och rötterna hjälpa matsmältningen och hälsa i levern och gallblåsan. Maskros har ofta använts för halsbränna, njursjukdom, magbesvär, blindtarmsinflammation, diarré, leversjukdomar och högt blodtryck. Det används också för smärta och inflammation i huden, muskler och leder. Det behövs dock mer forskning för att avgöra om maskros är effektiv som en medicinsk behandling.

Säkerhet för maskros

Som en medicinsk behandling, MedlinePlus standarder takt maskros som "möjligen säker." Undvik maskros om du är gravid, ammar eller är allergisk mot ragweed, prästkragar eller krysantemum, eftersom du kan också uppleva en reaktion på maskros. Tala med din läkare innan du använder maskros, speciellt om du tar litium, antibiotika, vatten piller eller läkemedel som bryts ner i levern, som maskros kan motverka dessa läkemedel. Dessutom är maskros ett diuretikum så du bör undvika det om du är uttorkad.

Användning av kardborre

Roten är den del av kardborre växt som används för medicinska ändamål. Kardborre innehåller kostfiber och visar antioxidant, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Liknande maskros, är det ett diuretikum. Det har också använts för att rena blodet från gifter och verkar för att lindra hudproblem som akne, psoriasis och eksem.

Säkerhet kardborre

Liksom maskros, hålla sig borta från kardborre om du är gravid eller ammar, eller om du är allergisk mot ragweed, krysantemum och prästkragar. Kardborre är ett diuretikum, som maskros, så hålla sig borta från det om du är uttorkad. Dessutom kan kardborre interagera negativt med vatten piller och diabetes mediciner. Undvik höga doser av kardborre eftersom det behövs mer forskning för att avgöra om det är säkert, och prata med din läkare innan du använder den.