XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Pool Säkerhetsregler för barn

När vädret är varmt och barnen är i skolan, det finns inte många saker roligare för dem att ta ett dopp i poolen. Men en av de mest populära fritidsaktiviteter på sommaren kan också förvandlas till en av de dödligaste. Enligt den amerikanska Consumer Product Safety Commission, i genomsnitt 385 barn yngre än 15 år drunknade i pool-eller spa olyckor varje år från 2005 till 2007. Du kan hålla barnen säkra genom att se till att de förstår vissa pool säkerhetsregler.

Inget rinnande eller roughhousing

Barn kan få lätt avslutas runt poolen och kan frestas att jaga varandra, skynda att vara den första att bilden eller spela vilda lekar, men alla dessa aktiviteter kan potentiellt leda till skador eller till och med att drunkna. Kontrollera barn vet att springa runt poolen är osäkra på grund av hala ytor orsakade av vatten och att roughhousing inte hör hemma i poolen.

Endast Simma med en vuxen

Ta ett dopp i trädgården poolen kan verka harmlösa, men 74 procent av swimmingpool dödsfall hos barn yngre än 15 2005-2007 inträffade vid bostäder pooler, enligt Consumer Product Safety Commission. De flesta offentliga eller kommersiella pooler måste ha en utbildad och certifierad lifeguard på tull. Även om det är vanligtvis inte möjligt i ditt hem pool, göra en regel att barnen inte kan simma såvida inte minst en vuxen är där för att titta på och tillämpa reglerna.

Ingen Äta

Maten inte bara orsaka en enda röra i poolen, kan det vara potentiellt livshotande. Tugga mat eller tuggummi när du simmar kan orsaka barnen att kvävas. Se till att barnen vet mat bör ätas antingen före eller efter bad, men inte under.

Håll dig borta från Drains

Pool avlopp är en vanlig orsak till skada, särskilt bland barn i åldrarna 5 till 9, enligt Consumer Product Safety Commission. Lär barnen att hålla sig borta från avlopp, pipar eller andra utsprång i poolen som kan orsaka skada.

Öva Buddy System

Även de mest erfarna simmare kan uppleva problem vid något tillfälle när du simmar. Har barn par och hålla ett öga på varandra och hålla sig inom räckhåll hela tiden. Använda kompissystem kan bidra till att förebygga olyckor och ge någon att gå få hjälp i händelse av en skada.