XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bipolär sjukdom drabbar 5,7 miljoner människor i USA, enligt National Institute of Mental Health. Följaktligen är många nya läkemedel och behandlingar som vanligen testas. En av de nyare läkemedel som används för att behandla bipolär, Keppra, en anti-konvulsiv, har visat effektivitet.

Bipolär sjukdom

Enligt National Institute of Mental Health, "Bipolär sjukdom, även kallad manodepressiv sjukdom, är en störning i hjärnan som orsakar ovanliga förändringar i humör, energi, aktivitetsnivåer och förmåga att utföra vardagliga uppgifter. symtom på bipolär sjukdom är allvarliga. "

Keppra

Keppra används vanligen för att behandla kramper och tillhör samma familj av läkemedel som Topamax, som också behandlar bipolär effektivt.

Handling

EMedTV konstaterar att forskarna inte vet hur Keppra fungerar, men i likhet med andra antikrampframkallande, fungerar det som ett effektivt stämningsstabiliserande genom sin talan.

Effektivitet

I bipolära patienter och patienter som lider anfall, celler i hjärnan branden snabbt. Även om dess handling är okänd, Keppra saktar effektivt dessa celler med daglig användning.

Bieffekter

Yrsel, huvudvärk, svaghet är bland de biverkningar av Keppra. Rådgör med din läkare omedelbart om du upplever hallucinationer, feber, frossa eller kramper.