XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Steg aerobics är ett populärt sätt att uppnå en bra, skonsamma, kardiovaskulär träning. Repeater steg aerob träning kombinerar en mängd olika rörelser för en fartfylld träning.

Instruktioner

1 Stå framför ett steg aerob plattform med tårna inför den långa änden av plattformen.

2 Steg till det nedre vänstra hörnet av plattformen med din högra fot. Ta vänster ben upp och sparka framåt. Sätt vänster ben tillbaka bakom dig och knacka på golvet med din tå.

3 Sparka igen med vänster ben, och sedan på golvet bakom dig med din tå. Gör detta en gång så att du har gjort spark och knacka 3 gånger i rad.

4 Ställ vänster fot platt på golvet bakom steget efter den tredje spark. Steg ner med höger fot så att du är tillbaka i den position där du startade.

5 Utföra samma rör sig på den andra sidan av plattformen. Ställ dig på det nedre högra hörnet av plattformen med din vänstra fot. Sparka framåt med höger ben. Nå benet tillbaka och peka på golvet bakom dig med din rätt tå. Upprepa spark och knacka två gånger.

6 Vila högra fot på golvet bakom dig efter tredje spark, och följ sedan genom att kliva ner med vänster fot.

Tips

  • Använd god hållning när man gör steg aerobics. Håll bröstet hög och hålla magen spänd.
  • Håll hela foten på plattformen när du kliver upp. Detta kan vara en utmaning när du kliva in i hörnen, men du inte vill att din fot delvis hängande utanför kanten.
  • Värm upp och svalna innan och efter ett träningspass.