XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Prune Juice hjälpa dig gå ner i vikt?

Beskär juice är något av en anomali. Till skillnad från andra typer av juice, är det inte gjort genom att extrahera saft från färsk frukt. Istället är beskära juice gjord av torkade plommon som har mosad och kondenserad i varmt vatten. Medan det högkoncentrerade drycken har sina fördelar, det förmodligen inte kommer att uppmuntra viktminskning.

Högt i kalorier

Du får drygt 180 kalorier från en kopp osötad beskära juice, enligt US Department of Agriculture. Detta gör beskära juice ungefär 40 procent högre i kalorier än genomsnittet fruktjuice, som levererar cirka 110 kalorier per kopp. Flytande kalorier absorberas snabbare - och är därför mindre satiating - än de som erhålls från livsmedel.

laxerande effekt

Beskär juice är rikt på sorbitol, en osmältbar sockeralkohol som stimulerar tarmarna. Även små mängder av sorbitol främjar regelbundenhet, konsumerar stora mängder har en laxerande effekt som kan leda till lös, vattnig avföring. Laxerande-inducerad diarré kan hjälpa dig att förlora en del vatten vikt, men resultaten är tillfälliga och inte påverkar kroppsfett.

Ett bättre alternativ

När det kommer till viktminskning, kan äta katrinplommon vara mer fördelaktigt än att dricka beskära juice. Som en bra källa till fiber, katrinplommon är en relativt mättande mellanmål som kan hjälpa avvärja hunger och förhindra hetsätande. Som med alla torkad frukt, är dock en kontrollerad viktigt - en 1/4-cup servering av katrinplommon har cirka 105 kalorier.