XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Irish Golf gåvor


Att spela på en av Irlands 300 kurser kan vara en golfares dröm. Ett sätt att hålla dessa glada minnen vid liv är att ge en golfare en gåva som blandar både golf och Irland. Den irländska är stolta över sina kurser och landets golf tradition, vilket gör det lätt att hitta ovanliga presenter.

golf tillbehör

En enkel, prisvärd gåva är ett tillbehör för golfaren väska. Detta kan inkludera golfbollar, tees, klubb lock och handdukar. Shamrocken eller irländska flaggan finns ofta på golftillbehör. Många attraktiva golfarens tröjor som har gröna irländska teman eller en symbol i samband med Irland.

golflektioner

Om golfaren planerar en resa till Irland och har en resplan, kontakta kurs och ordna ett presentkort för lektioner eller en golfrunda. Naturligtvis ger en golfresa som inkluderar en vistelse på ett historiskt slott med en golfbana är den ultimata gåvan. Vissa irländska kurser som erbjuder lektioner har utformats av golf legender. Ett exempel är Marlbrook, en historisk egendom i County Tipperary. Det finns en ny bana designad av Padraig Harrington, en av Irlands bästa golfspelare.

turnerings~~POS=TRUNC biljetter~~POS=HEADCOMP

PGA Championship irländska lockar de bästa irländska golfare i landet. Turneringarna hålls från april till oktober på kurser över hela Irland. Kontakta tur huvudkontor i Dundalk, County Louth, för information och biljetter.

autografer

En autograf från aa berömda irländska golfare gör en ovanlig minnessak. Var hittar du en signerad fotografi? Skriva till golfaren direkt eller kontakta en golf MINNESsamlare. Auktioner eller butiker som säljer golf memorabilia finns andra källor.

fotografier

En tankeväckande gåva är ett fotografi av golfarens favorit kurs i Irland eller en tas personen på banan. Ett annat val är en affisch av en natursköna golf platser. Förstora och rama in fotografiet eller en affisch, sedan underteckna den med ett personligt meddelande.

Böcker

Köp en bok av fotografi som har Irlands spektakulära golfdestinationer. Leta efter en med en ovanlig vinkel, såsom Castle Hotel kurser, historiska kurser eller de i en viss region i landet. Andra boken idéer inkluderar biografier, guider till golf i Irland och reser memoarer.