XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du vill bli gravid, det finns vissa sätt att förbättra dina chanser. Kartläggning fertilitet tecken ger värdefull information om din månatliga cykel och signalerar den bästa tiden att ha samlag. Frekvent samlag också kommer att öka dina chanser att bli gravid, vilket kommer att göra olika livsstilsförändringar som kan förbättra fertiliteten.

Kartläggning Fertilitet Signs

Fertilitet tecken, såsom livmoderhalscancer vätska och basala förändringar kroppstemperaturen, kan berätta för dig när du är på väg att ägglossning, liksom när du redan har ägglossning. Livmoderhalscancer vätska blir rikligare som du komma närmare till ägglossningen, och det förändrar också i konsistens. Under större delen av månaden, är livmoderhalscancer vätska klibbigt och degig textur. När ägglossningen är nära förestående, blir det mer vätska och tänjbar, tar på konsistensen av en rå äggvita. Din basala kroppstemperatur bör mätas vid samma tid varje dag, innan du komma ur sängen. När din basala kroppstemperaturen stiger, och upprätthåller temperaturökningen i flera dagar, betyder det ägglossningen har inträffat.

frekventa samlag

I normala par, där den manliga partnern inte har någon spermieantalet underskott, är ofta samlag nyckeln till att bli gravid. Om du inte använder fertilitets kartläggning för att bestämma ägglossning, helt enkelt ha oskyddat samlag åtminstone varannan dag bör resultera i en graviditet. Om du vet när du ska ägglossning, försök att ha samlag minst en gång per dag i veckan fram till ägglossning.

livsstils~~POS=TRUNC

Rökning är ohälsosamt för barnet om du blir gravid, men det kan också minska dina chanser att bli gravid i första hand, eftersom det orsakar förändringar i livmoderhalsen vätska. Om du är överviktig, dina chanser att bli gravid förbättra som du komma närmare din idealvikt. Stress kan resultera i svårigheter att bli gravid, så försök att undvika stressiga situationer eller praxis avlastning tekniker såsom andningsövningar eller yoga.