XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skjuter en båge utan en Peep Sight


Skjuta en båge, särskilt under konsten att jakt, kräver en hög grad av skicklighet mer än någon add-on kan ge bågen skytten. Noggrannhet har mycket att göra med utrustningen fören skytten har tränat skytte innan en tävling eller en jakt i skogen. Om en skytt lär sig att lita på en pip syn och en målsökande nål, så kommer det att vara svårt för skytten att uppnå noggrannhet utan dem om tillräcklig praxis utförs utan enheter som är anslutna. Men med massor av praxis, uppmärksamma att bilda och sträng oavgjort, en bågskytt kan bli korrekt utan en peep syn och siktar nål.

Instruktioner

1 Ta titt syn från fören tidigast möjliga bekvämlighet och lösa i ditt sinne att du tänker att nå ditt mål att bli korrekt och konsekvent med din båge utan att använda peep sikte.

2 Installera en kyssas knapp på fören strängen så att den är strax under eller något över strängen nock placering pärla om du har utrustat din sträng med denna post. Om placera kyssas knappen ovanför nock placering pärla, se till att det finns tillräckligt utrymme mellan kulan och kyssas knappen så att nocken kan skjutas på strängen. Oavsett om du placerar kyssas knappen ovan eller under en placering pärla beror på resten av din båge setup och hur du har det inställda.

3 Inrätta en bänk vid ca 10 varv från mål. Bänken bör vara fast utan att flyttas lätt så det hjälper till att hålla fören absolut stadigt medan provskotten. En båge markeringar monter kommer inte att fungera när man lär sig hur man skjuter med hjälp av en kyssas knapp som skytten måste hålla bågen på samma sätt som den kommer att användas vid tävlingar eller under en jakt.

4 Skjut en grupp av tre pilar till målet, siktar som du alltid har i det förflutna. När du ritar, drar i snöret tillbaka tills knoge av pekfingret vidrör örsnibben, kisseren knappen vidröra mungipan och strängen vidrör spetsen på näsan. Alla tre av dessa "beröringspunkter" måste göras när man lär sig att skjuta utan en peep syn.

5 Mycket uppmärksamma på din hållning, form och strängdragningstekniken så dessa är samma varje gång du skjuter en pil. Detta kommer att ge dig konsekvent så att du kan bestämma hur mycket att justera nock placering pärla, i förekommande fall, och kyssas knappen för en mer exakt skott. Efter att en serie av tre eller fler skott, vet du hur mycket att justera kyssas knappen så att bågen är orienterad i dina händer för bästa noggrannhet möjligt.

6 Öva skytte med Fotplacering guider på grund att stå vid behov, om du har några problem att hålla samma villkor och kroppsform under varje skott samtidigt som nödvändiga justeringar. Öva dagligen någonstans mellan en och tre timmar, om möjligt, så att du blir van vid att skjuta med kyssas knappen utan titt sikte. Under en tidsperiod, kommer en skicklig bågskytt märker att kyssas knappen inte ens behövs, som "instinktivt skytte" färdigheter kommer att ha utvecklats där skjutteknik blir automatiskt utan någon tanke till processen.

Tips

  • Oavsett om du använder en sammansatt båge --- de med kammar eller remskivor --- lång båge eller recurve båge, lära sig att skjuta en pil instinktivt --- syn och "känna" bara --- kommer till stor nytta någon skytt. När man lär sig sådana instinktiva skytte, alltid använda pil och båge uppsättningar som kommer att användas under själva jakt eller tävling så du blir "ett" med särskild utrustning till den grad det verkar som om det har blivit en del av dig.