XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem Scrub för Acne

Exfoliering är ett väsentligt steg i att ha en klar hy. En bra buskmarker kommer att ta bort det översta lagret av döda hudceller, främja produktionen av nya, friska celler. En hemmagjord scrub har många fördelar. De flesta av ingredienserna kan hittas i köksskåp, och det är lätt att använda. Det finns inga starka kemikalier eller tillsatser; du vet exakt vad som händer i det. Dessutom är ett hem scrub mer kostnadseffektiv än en butik-köpte en.

Socker och honung

Hem Scrub för Acne

Socker är en bra ingrediens för användning i en scrub för akne eftersom det är mindre hårda än vissa andra exfolierande ingredienser såsom skal eller nötter. Det smälter snabbt så att du inte över skrubba huden. För att göra en brunt socker scrub, blanda ihop ljus brunt socker och honung. Eftersom det inte är en bra idé att använda olja på akne benägen hud, undvika att lägga någon olja till blandningen. Skrubba försiktigt i cirkulära rörelser och skölj.

salt-blandningar

Hem Scrub för Acne

Experterna på gratis skönhet tips föreslår användningen av salt som en huvudingrediens i en akne scrub. För att göra, kombinera kosher salt, honung, vaniljextrakt och kakaopulver. Mixa och matcha för att göra din favorit doft - även lägga kaffe eller choklad i stället för kakao. För en ännu enklare recept, bara blanda havssalt med vatten och använda för att försiktigt skrubba ansiktet.

Havregryn och honung

Hem Scrub för Acne

Havremjöl är idealisk vid användning av en hemmagjord scrub eftersom det inte är torkning eller hårda som vissa andra akne scrubs. Det är enkelt att göra och lämnar huden slät. Detta kommer inte bara exfoliera huden, men det kommer att bli porerna i överflödig olja också. Kombinera varmt vatten, havregryn och honung. Blanda i en mixer tills slät. Skrubba huden försiktigt och skölj. Lagra återstoden av scrub i en lufttät behållare.

Bakpulver

Hem Scrub för Acne

Bakpulver är perfekt för en peeling scrub. Det är grovt men inte alltför hård på känslig hud. Det tar bort döda hudceller och inte orsaka irritation. Bakpulver kan hjälpa till att lindra rodnad av akne. För att göra, blanda bakpulver med vatten tills en pasta former. Skrubba huden försiktigt och sedan lämna den i cirka en minut. Skölj väl och klappa torrt. Om huden är röd efter användning, begränsa scrub för att natten ansökan tills ansiktet blir justeras.

Kaffe och Avocado

Hem Scrub för Acne

Kaffe är en annan bra ingrediens i en akne scrub. Koffeinet friskar huden. Dessutom är det en naturlig olja reduktion, vilket gör det ett perfekt komplement till en akne regim. För att göra en skrubb, helt enkelt blanda ihop mosad avokado med malet kaffe. Detta är särskilt trevligt för kaffeälskare eftersom aromen kommer att dröja på huden även efter att tvättas bort.