XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bestämmer Min uppmärksamhet


Allt fler barn som diagnostiseras ha attention-deficit disorder, eftersom symptomen är lättare idag erkänd än tidigare. Men vuxna - medan vanligtvis saknas ADD etiketten - kan också ha dålig koncentration. Detta kan leda till problem i många områden i livet, och en allmän känsla av missnöje till följd av aldrig riktigt uppnå mål. Människor i dag är omgivna av otaliga distraktioner, och det kan vara svårt för någon att förhandla havet av textmeddelanden, e-post och konstant buller; somliga dock finna detta särskilt utmanande.

Instruktioner

1 Titta på dina prestationer och frågar om dessa matchar dina förmågor. Du kanske känner att andra människor har överträffat dig trots att ingen mer kapabel än vad du är. Du kan också märka att du sällan uppnå de uppgifter du tilldelar sig själv för dagen, och hitta dig själv flitting från uppgift till uppgift, inte riktigt avslutat någon av dem.

2 Utvärdera dina nivåer av stress, som en dålig uppmärksamhet span leder ofta till problem på jobbet och på andra håll. Dessa problem kan leda till att din arbetsgivare talar om att du är underpresterande, och du kanske upptäcker att du inte får kampanjer. Du kanske känner att du är under konstant tryck, och känslor av otillräcklighet kan bli ganska överväldigande.

3 Inse andra tecken på dålig uppmärksamhet span, såsom att vara sent mycket och saknas möten. Det kan vara svårt att komma ihåg en konversation du nyligen haft med någon. Andra kan påpeka att du har ett dåligt minne, men du kan känna att dessa bortfaller beror på koncentrationssvårigheter, snarare än dåligt minne i sig. Du kan ha en låg tröskel tristess.