XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förbättra din bat hastigheten kan vara det första steget till att bli en stor torped. Om du gör det, är dock inte så enkelt som att svänga fladdermus så hårt du kan. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att få en snabbare sving. Här är hur man kan förbättra bat hastighet.

Instruktioner

1 Börja med att arbeta på mekaniken i din sving utan att svänga en fladdermus. Ett vanligt misstag många amatör hitters göra är över svänga bat och inte står rätt. Det är viktigt att ha breda spårvidden på plattan och alltid leda med höfterna. Ledande med höfterna kommer att orsaka en mer naturlig rörelse med överkroppen, vilket ökar din bat hastighet.

2 När fulländat din hållning och svängande rörelse, börja ta praktiken gungor med ett vägt fladdermus. Detta kommer att göra dina muskler starkare vilket bidrar till att öka din bat hastighet. Du har förmodligen inte kommer att märka en skillnad tills du börjar svänga med en ljusare slagträ.

3 När du har vant sig vid tyngre bat, använda den för att öva din sving genom att slå en boll på en utslagsplats. Detta kommer att hjälpa dig att förbättra noggrannheten i din sving och samtidigt förbättra din bat hastighet. Svänga bat kommer inte att göra dig något bra om du inte träffar bollen bra. Hastigheten är ingenting utan precision.

4 Så småningom börjar ta praktiken med hjälp av en ljusare slagträ. Du bör inte dra ut tändaren slagträ i en speltid situation utan att vänja sig först. Chansen är du över svänga med den ljusare slagträ i början. Öva med det gör att du kan få användas till din nyfunna bat hastighet.

5 Använd din tändare slagträ i ett spel. Många tror att en tyngre bat gör skillnaden på plattan. Ted Williams visat att så inte är fallet. En lättare slagträ och en snabbare bat hastighet kommer att förbättra din på bas procent samt din makt på plattan.

Tips

  • Kom ihåg att svänga en baseball bat är ungefär som svänger en golfklubba. Om du svinga bat för hårt, kommer du troligen bara pop upp bollen eller missar det alla tillsammans. Du bör ha en kontrollerad, naturlig sving.