XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man stänger bedömas Ears

Vissa människor framgångsrikt kan stänga en kalibrerad hål utan kirurgi; andra kräver plastikkirurgi för att uppnå en normal örsnibben utseende, enligt Michael Bermant, MD, en plastikkirurg från Bermant plastikkirurgi. Din framgång på att stänga hålet i din mätas öron utan kirurgi kommer att variera beroende på hur stor den mätas hålet är, hur gammal du är och dina speciella genetik. En yngre person hud är mer motståndskraftig och mer benägna att krympa tillbaka till det normala än en äldre person.

Steg 1

Stäng gradvis hål i mätas öron med "mätning ner." Mätning ner är när man gradvis minska storleken på hålet genom att bära mindre och mindre bitar av smycken. Börja med en spårvidd storlek mindre än du normalt slitage. Vänta tills huden att krympa så att mätaren passar ordentligt, och sedan lägga i nästa storleks ner mätare smycken. Upprepa denna process tills du bär den minsta mätaren. Efter örsnibben huden har krympt kring den minsta mätaren, ta bort smycken och låta den återstående hål nära.

Steg 2

Välj lätta spårvidd smycken för att minska vikten på örsnibben och minska sträckning av huden.

steg 3

Bär hudfärgad mätare smycken för att dölja hålet medan du mäta ner, om du vill dölja dina mätas öron. Hudfärgen av smycken smälter in så att smycken är inte märkbar vid en snabb blick.

steg 4

Hoppa över mätning styrd process om dina öron är sträckta endast till den minsta mätaren. Efter ett tag får huden närbild på egen hand, utan kirurgi.

steg 5

Rådgör med en plastikkirurg om resultaten från mätning ner är inte önskvärda. En plastikkirurg kan rekonstruera örsnibben för att ge det en naturlig och normalt utseende. Rekonstruktiv örsnibben kirurgi för mätas öron resulterar vanligtvis i glädjande resultat, enligt Dr Barry Eppley, plastikkirurg.

tips

  • Processen att mäta ner tar 2 eller flera månader, beroende på hur stor din mätare är och elasticiteten i huden.

Saker du behöver

  • Mätas smycken, olika storlekar