XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förbättrad styrka och flexibilitet av den övre underarmen kan hjälpa till på något uppdrag eller sport som kräver ett starkt grepp. Balans styrka med flexibilitet och uthållighet för att både förbättra prestanda och förebygga skador. Underarmen muskler sträcker sig till handleden, men du kommer att bygga den mest bulk närmare armbågen.

Styrka

De flesta aktiviteter som du böjer handleden arbetar den övre underarmen. Dessa är några övningar för att öka styrka:
Curling en hantel med fingrarna. Grip en hantel framför dig med din arm böjd vid armbågen i en rät vinkel mot kroppen. Med handflatan upp, låt vikten att rulla ner till fingertopparna och krypa tillbaka upp igen.
Förlängning och böja handlederna och tillbaka.
Klämma en flexibel föremål som en tennisboll, eller handtag träningsanordningen.
Hängande på en chin-up bar tills du inte kan hålla på längre. Vila, sedan upprepa.

Flexibilitet

För att förhindra skador, hålla underarm muskler flexibla när de blir starkare är absolut nödvändigt. Här är två bra flexibilitet övningar:
Håll armen rakt ut med handflatan nedåt. Med den andra handen, dra tillbaka mot kroppen pekar dem uppåt fingrarna. Musklerna på undersidan av armen bör känna stretch.
Återigen, med armen rakt ut och handflatan nedåt, dra fingrarna nedåt. Musklerna på toppen av armen bör känna en sträcka.

Uthållighet

Att bygga uthållighet i underarmen, arbeta med kontinuerliga låg stress övningar. Med styrkeövningar nämnts ovan, använder lättare vikter och motstånd än vad som skulle kunna användas för styrketräning och göra fler repetitioner. En annan bra övning för övre underarm styrka kallas "snabba nävar:" knyter händerna så tätt som möjligt och sedan unclench dem. Tanken är att göra så många snabba nävar som möjligt under loppet av en minut genom att öppna och stänga händerna. Öka till tiden med 30 sekunder som uthållighet förbättras.