XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Med några få husgeråd och vissa objekt från hantverk butik, kan du göra din egen cheerleading hår bågar. Mystique är en spandex material som kommer i en uppsjö av färger och mönster. Det är material som vanligen används i jubel konkurrens uniformer och de som bärs för gymnastik och danstävlingar. Matcha din lagets håraccessoarer till sin uniform genom att lägga mystik till hurra båge.

Instruktioner

1 Skär en 30-tums bit av en 1/2-tums-breda band och två 30-tums-långa bitar av 7/8-tums-breda band. Lägga den bredare band i centrum och de mindre bredd band på varje sida.

2 Ställ in symaskinen till en 1,5 sicksack och säkra banden tillsammans precis som de lägger på arbetsytan. Inte överlappar dem medan du syr, bara använda sicksacksöm för att hålla dem samman.

3 Järn ut rynkorna vanligtvis görs vid användning av en sicksack från bandet på en strykbräda. Använd en inställning bomull men undvika brännande bandet genom att lämna strykjärnet på bandet för länge.

4 Följ två Värme och Bond remsor på baksidan av Mystique tyget på en strykbräda, efter förpackningens anvisningar. Skär två 1 1/4-inch-breda remsor isär, med Mystique på den motsatta sidan, med hjälp av en sax eller en roterande kniv och en raka kanter tyg linjal.

5 Järn de två 30-tums-lång Mystique remsor över sydda linjer på bandet med hjälp av värme och Bond band. Delar av varje bandsektion och Mystique bör vara synlig. Tillåta tyget svalna och göra vissa inte att smälta tyg spandexen Mystique med järnet genom att hålla den på ett ställe under en lång tidsperiod.

6 Skär varje ände av bandet och Mystique remsa i en vinkel, eller skapa en fishtail genom vikning av remsan i halv och skära båda skikten samtidigt i vinkel. Fäll ut remsan för att visa fishtail design.

7 Värme försegla varje ände för att förhindra nötning genom att vifta bandet slutar fram och tillbaka över ett tänt ljus ljusare. Håll inte bandet över lågan för lång eller bandet och Mystique kommer att brinna.

8 Lägg bandet horisontellt på arbetsytan och försiktigt vika varje ände i centrum, skapar tredjedelar i bandet. Dra varje band ände av veck, mot dig, vilket bör avslöja en båge form. Ordna fören hur du vill att det ska se ut genom att fluffa upp fören avsnitt och organisera band svansar.

9 Placera mitten av band rosett över en hästsvans innehavaren och säkra alla lager av band och elastiska hår slips med en buntband. Dra buntband tät för att hålla bandet säker.

10 Skär en 4-tums bit av 7/8-tums hela band och värme täta ändarna med hjälp av ljus ljusare. Knyt centrum i en lös knut och placera knut i mitten av den främre delen av bågen. Wrap bandändarna runt mitten av bågen och fäst den vid buntbandet med en varm limpistol. Vik bandet slutar över varandra och använda en varm limpistolen för att säkra ändarna med varandra och med buntband. Undvik limning bandet till håret elastiskt eftersom när den sträcker kan det bryta bindningen.

Tips

  • Använd två eller tre komplementfärger när du väljer bandet och Mystique för din mod båge. Se till att bågen matchar konkurrensen eller heja enhetlig exakt eller mycket nära att undvika en enhetlig straff under tävlingen.