XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Texas Predator Hunting


Med praktiskt taget året runt säsonger och gott tal, Texas Parks and Wildlife Department erbjuder jägare en chans till en uppsjö av rovdjur vilt inklusive bobcat, prärievarg, räv och puma. En jaktlicens krävs till en kostnad av $ 23 för vuxna invånare och $ 300 för vuxna utlänningar, som i juli 2010.

Bobcats

Det finns ingen fredningstid på Bobcats och ingen påse gräns. Om du planerar att sälja din fäll, vara medveten om att Texas deltar i den federala CITES programmet och du måste köpa en CITES tagg (konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter) direkt från staten spelet byrå. Den här taggen gör det möjligt för skinnet att transporteras ut ur staten.

prärievargar

Det finns ingen fredningstid på prärievargar och ingen påse gräns. Du behöver ingen licens för att ta prärievargar om de föregick på privat egendom. Från och med 2010, Texas prärievargar är under en statewide karantän. Det är olagligt att transportera levande prärievargar och jägare bör iaktta försiktighet när du klär dessa djur.

Mountain Lions

De stora katterna kan tas när som helst utan påse gräns. Ring (512) 389-8048 för att rapportera alla Puma skördar eller observationer.

rävar

Alla arter av rävar kan tas året runt med ingen påse gräns. Den kommersiella säsongen är dock från den 1 november till 31 mars att sälja rävskinn du kommer också att behöva en fångstlicens.