XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man köper ett spel kamera


Det finns en mängd olika spel kameror som finns, och det är svårt att välja vilket som bäst passar dina behov. Recensioner från tillverkare kommer att belysa endast positiva, medan omdömen från användare ofta bara fokusera på de negativa. Du kommer att behöva investera tid att sortera igenom informationen som finns tillgänglig, tar allt med en nypa salt. Oavsett om du använder kameran för att spana spel för jakt eller helt enkelt att ta bilder av vilda djur, ta reda på information om egenskaperna som är viktigast för dig för att göra ett välgrundat köp.

Instruktioner

Hur man köper ett spel kamera

1 Använder Internet för att forska i positiva och negativa egenskaper av olika kameror. Tillverkare webbplatser kan ge detaljerad information om utrustning, medan användarforum kommer att ge erfarenheter konsumenterna.

2 Gör en lista över vilka funktioner som är viktigast för dig. Du kan offra användarvänlighet för bildkvalitet. Att kunna montera kameran helt enkelt kan vara viktigare för dig än hur snabbt du kan ladda ner eller utveckla bilder. Kostnaden kan vara den viktigaste faktorn i ditt beslut.

3 Be personliga bekanta för sina åsikter. Spel kameror blir allt vanligare i dessa dagar, och du kommer sannolikt att hitta ett antal personer som kan erbjuda förmån för sina personliga erfarenheter.

4 Bestäm om du vill köpa en kamera i en butik, där du kan inspektera det för hand, eller om du är villig att köpa på nätet.

5 Före köp, noggrant granska säljarens återvändande. Kommer du att fastna med kameran så fort du öppnar lådan eller finns det en prövotid tillgänglig?

6 Överväga att köpa en begagnad kamera. Kontrollera tillgänglighet och priser på sajter som Ebay och Craigslist.

Tips

  • Kontrollera att se till att tillverkaren eller säljaren är tillgänglig för att svara på frågor om kamerans inställningar och användning, bör du stöter på problem. Ett 800-nummer för teknisk rådgivning är alltid ett plus.
  • Det är i allmänhet värt några extra dollar för att få en kamera som kan ta flera bilder i en kort spännvidd. Det finns inget mer frustrerande än saknas den perfekta bilden av en hjort, eftersom kameran inte kan reagera tillräckligt snabbt.
  • Var försiktig med kameror som erbjuder en lång eller brett spektrum av upptäckt, eftersom dessa kan plocka upp mindre rörelser och utlösas lättare än du kanske önskar.