XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En proteinrik diet för diabetiker handlar om att öka ditt intag av protein från de rekommenderade två till tre uns. per måltid till 8 till 10 oz. Enligt American Diabetes Association, diabetiker kräver lika mycket protein som en person utan diabetes. Även på diet, är det viktigt att behålla ditt kolhydratintag eftersom kolhydrater producera high-density lipoprotein (HDL) som håller ditt kolesterol på en säker nivå. Tala med din läkare för att avgöra om en proteinrik kost är säker eftersom för mycket protein kan betona njurarna under en tidsperiod.

Balansera dina måltider

Enligt American Diabetes Association bör 15 till 20 procent av din måltid vara protein. Protein kan hittas i kött, mejeriprodukter och ost. Problemet med att konsumera stora mängder protein är många av de livsmedel har också höga halter av mättat fett och kommer att höja kolesterol. Mandlar, cashewnötter och paranötter har mellan 12 till 17 g protein per portion och är låga i kalorier. Kolhydratintag bör inte vara mer än 300 g, den rekommenderade dagliga dosen. Kolhydrater producera socker och när konsumeras med måtta, hålla blodsockernivån stabil.

Träning

Efter att ha arbetat ut, fylla din kropp med protein för att främja muskeltillväxt och viktnedgång. Protein känns full även om du inte har ätit mycket. När du äter stora mängder protein för varje måltid, kommer du sluta äta mindre och ändå känna full eftersom proteindigestion tar längre tid än kolhydrater matsmältning. Denna minskning i kalorier är vad som leder till en gradvis viktminskning.

stanna hydrerade

Höga halter av protein kan leda till att du blir uttorkad, vilket är varför det är så viktigt att dricka den dagliga rekommenderade mängden av åtta 8 oz. glas vatten. Du kan avgöra om du får tillräckligt med vatten genom att undersöka urinen. Om det är nästan klar eller svagt gul, du konsumerar dagliga rekommenderade mängden.