XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De kalorier i Cheesecake Factory Low Carb Cheesecake

Cheesecake Factory är en restaurangkedja med restauranger i nästan varje stat. Restaurangen serveras mat som pizza, pasta och sallader, men har specialiserat sig på cheesecakes. En av dessa är en low-carb cheesecake.

kalorivärde

Cheesecake Factory low-carb cheesecake med artificiellt sötningsmedel och 11 netto effektiva kolhydrater har 570 kalorier och 26 gram mättat fett. Låg-carb ostkaka med 14 netto effektiva kolhydrater har 602 kalorier, enligt den CalorieLab webbplats. Netto effektiva kolhydrater är kolhydrater som har en direkt inverkan på ämnesomsättningen. Dessa är den sammanlagda räkningen carb, minus fiber kolhydrater och sockeralkoholer. Dessa cheesecakes har mellan 35 och 40 gram totala kolhydrater.

Högre Carb Cheesecakes

The Original cheesecake har 707 kalorier och 62 gram kolhydrater. Godiva choklad cheesecake har något med mer än 1.100 kalorier och har 105 gram kolhydrater. Cheesecake med den största carb räkna, brownie fruktglass, har 137 gram kolhydrater och 1,265 kalorier.

överväganden

Anne Collins hemsida konstaterar att cheesecake är inte en idealisk mat val för viktminskning. Om du skulle konsumera 530 kalorier, den genomsnittliga portion, till ett värde av cheesecake gång per vecka skulle det lägga till upp till drygt 27.500 kalorier per år. Prova halv kopp glass och färsk frukt som ett hälsosammare, lägre kaloriinnehåll substitut.