XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hybrid klubbar, eller nyttighets klubbar, är förmodligen de senaste och mest eftertraktade tillägg till spelet golf. De är en typ av klubb konstruerade för att ha de bästa komponenterna av både din skog och dina långa järn, allt i en form. Typiskt, en uppsättning av hybrider ersätter dina 3- och 4-järn, och är konstruerade för att få dig ur svåra lögner samt ta bollen längre sträckor med bättre noggrannhet. Inledningsvis dessa typer av klubbar var svåra att hantera, speciellt för fritids golfare, men ändringar har gjort dem till en mer lätt slå klubb. Du kan nu hitta dem i ett antal proffsens golfbagar.

Instruktioner

1 Börja med att definiera ditt spel. Om du är en tillfällig golfspelare, kanske du inte vill investera en massa pengar i klubbarna, nämligen hybriderna. Dessa typer av klubbar kan köra en ganska öre. En mid-prestanda uppsättning av hybrider för att ersätta dina långa järn kan vara rätt slag för dig-pun intended.

2 Ställ en budget. Vi kan få sopas upp i spänning för att köpa nya klubbar, även efter det att vi har bestämt att vi är bara en tillfällig golfspelare. Har gränser.

3 Titta på din kontroll. Om du redan har en rimlig mängd laddning över bollen, kanske du inte behöver investera i hybrid klubbar. Hybrider har en tydlig förmåga att förbättra noggrannheten i dina långskott. Eftersom de flesta människor har vissa svårigheter med denna del av deras spel, kan hybrider förbättra din stroke samt dina poäng.

4 Utvärdera din boll loft. En annan chef fördel för hybridklubbor är deras förmåga att lägga till några loft bollen utan att offra avstånd. Eftersom tyngdpunkten ligger på baksidan av klubben, gör en hybrid det lättare att få bollen i luften. När du har en dålig lögn, kan detta loft göra stor skillnad i din stroke.

5 Om du har aldrig varit utrustat för en uppsättning klubbor, nu är det dags att göra det. Fritids golfare har en tendens att bara spela med vad klubbar är på golvet. Oftare än inte, detta fungerar oftast. Men om du investerar i en uppsättning av hybrider, få dem monterade på din längd och swing. Normalt bör din standard hybrid vara längre eller kortare än klubban den ersätter, beroende på ditt spel.

Tips

  • Om du köper hybrid klubbar från en pro-shop eller en specialitet återförsäljare, kommer de flesta av dem kan du testa klubbarna innan de bestämmer sig för sina inköp. Kontrollera med pro att ta reda på butikens specifika politik.
  • Rådgör med en golfproffs innan du investerar i en uppsättning av hybrid klubbar.