XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

För att göra ett vattenreningssystem hemma, är det nödvändigt att skapa ett filtreringssystem som effektivt kommer att blockera skadliga bakterier eller kemikalier som är i vattnet. En låg kostnad hemlagad vattenrenare är bra för camping eller utföra ytterligare rengöring på redan renat vatten. En hemmagjord vattenrenare är också en stor vetenskap rättvis projekt för barn.

Instruktioner

1 PVC:
Använd två avsnitt av PVC-rör för att skapa en hemmagjord vattenrenare. Haka PVC-röret tillsammans med en kopplingsstycket och limma på plats med PVC lim. Försök att hålla limmet från att komma in i det inre av röret. Röret ska vara 20-40mm och cirka 3 inches lång per avsnitt.

2 Avsnitt två:
Köpa en bit av screening från en järnaffär (fönsterreparations bit) och skär på skärmen för att fixera röret med ytterligare 1/4 tum runt kanterna. Silvertejp skärmen runt de överlappande delarna till botten i avsnitt två.

3 Avsnitt två Material:
Tillsätt 1 tum av småsten till PVC-röret avsnitt två, sedan lägga kol pellets ovanpå stenar tills avsnitt två är fylld till ungefär 1/4 tum från toppen. Charcoal pellets och små stenar kan hittas lätt i fisk avsnitt i de flesta djuraffärer. Använd gummi och screening från kranen luftare och placera den över kol insidan av PVC-rör för extra skärmskydd.

4 Avsnitt ett:
I den övre delen av PVC-rör, sätta en 2 av 2-tums bit bomull eller syntetfiber som har vikts till ett kvadratiskt för att passa in den övre delen av röret. Öka storleken på det material som behövs för att fylla röret. Detta kommer att samla alla de större material som kan finnas i vattnet.

5 Häll vattnet du vill använda genom hemlagad vattenrenare och samlas i en ren behållare. Detta är en snabb och enkel vattenrenare som kan göras hemma för ytterligare vatten renlighet, en kall vetenskap rättvis projekt eller en campingtur.

Tips

  • Köp en kran luftare mindre än men nära till bredden av PVC-rör för bästa effectiveness.Clean och byta material i avsnitt ett dagligen för bästa effektivitet och i avsnitt två åtminstone varannan dag.
  • Denna vattenrenare fungerar inte av sig självt att rengöra alla vatten impurities.Water bör kokas efter att den har körts genom detta system.Homemade vattenreningssystem bör endast användas för extra skydd vatten i redan befintliga system, vetenskap projekt eller när vattnet kommer att på annat sätt kokt eller kemiskt behandlad för fullständig rening