XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur tar jag en Ski-Doo TRA 3 Koppling Apart


En snöskoterns växellådan använder en primär och sekundär koppling för att justera drivhastigheten vid den bakre banan. TRA 3 är den primära kopplingen används på Ski-Doo snöskotrar från och med 2003 fram till tidpunkten för offentliggörandet. Denna primära kopplingen är utformad för användning med en 1,5-tums drivrem och har en 12- till 14-graders trissa vinkel. TRA 3: s styrka är dess reducerade startögonblicket tröghet, vilket resulterar i en snappier gasrespons och snabbare acceleration.

Instruktioner

1 Placera kopplingen på en arbetsbänk med sin motorsidan nedåt. Installera skruven avdragare halv tum i TRA 3: s drivaxeln hål genom att vrida den moturs.

2 Placera drivaxeln på kanten av arbetsbänken så hälften av det är på bänken och den andra halvan, inklusive drivaxeln hål, hänger över kanten. Träffa ovankanten av skruv avdragare med en hammare för att frikoppla den fasta halv.

3 Lyft guvernören koppen med händerna tills glidskor är som högsta punkten i guiderna. Håll glidskor och lyft huset tills skorna kan dras ut. Upprepa detta steg för att ta bort varje bostads skor.

4 Skruva kopplingsfjädern kompressorn halv tum i drivaxeln hål på motorsidan av kopplingen. Skjut stödguiden ner kopplingsfjädern kompressor, sedan skruva på muttern och hantera.

5 Dra åt muttern genom att vrida handtaget medurs tills kopplingens fjädrar komprimeras av fjäder kompressorn.

6 Lossa de tre sexkantsskruvar med en hex huvud nyckel och drag av fjäderkåpan. Ta bort kopplingsfjädern kompressorn genom att vrida den moturs.