XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa sätten att lagra Sabiki Rigs


Den Sabiki Rig är en ledare med sex krokar dinglar utanför sidan och en vikt på botten. Riggen är konstruerad för fiske många beten i ett vertikalt läge. Sportfiskare fortfarande fiska riggen och jiggen för att lägga till rörelse och studsa krokarna. Riggen köps i en spole, men lagring är ett vanligt problem efter riggen tas bort från originalförpackningen.

röret Förvaring

Den Sabiki röret är en kommersiell produkt som utformats speciellt för att hålla Sabiki riggar. Alla ihåligt rör med en permanent sluten ände och ett lock är ett tillräckligt substitut för den kommersiella produkten. PVC-slang är speciellt användbar för att bygga en Sabiki lagringsröret. Röret måste också vara nära till längden av Sabiki ledare. Släpp vikt i röret, och sänka riggen förrän flera inches av ledare utsätts för. Placera locket på röret för att fånga ledaren och lagra riggen. En skåra i den övre kanten av röret är också effektivt för att hålla änden av ledaren.

Skum

Runda bitar av skum används för att lagra den Sabiki riggen. Du kan klippa skumsektioner från simning nudlar, men en runda eller fyrkantiga block av skum är effektiv. Linda ledare runt skummet, och hålla varje krok i skummet för förvaring. Se rad wraps för att undvika trassel. En liten mängd av avståndet mellan respektive wrap skapar också en stark visuell av omslags ordning och förhindrar trassel när man koppla riggen.

Spole

Lindnings är svårt och ovanligt men mycket samordnade människor kan rekyl riggen och placera den i originalförpackningen. Ta upp på ledaren och stack även spolar. Lämna krokarna dinglande utanför spolarna för att förhindra trassel. Stanna när du når vikt, och linda vikt runt spolarna fem gånger för att hålla spolarna på plats. Lagra den hoprullade riggen i originalförpackningen eller en plastfryspåse.

Tapp

Den träpinne fungerar bra för Sabiki rigg lagring. Sjunka den högsta kroken på en ände av pluggen, och linda ledaren runt pluggen tills du når botten kroken. Sjunka botten krok i den motsatta änden av pluggen, och tryck de återstående krokpunkterna in i pluggen för att säkra ledaren. Lagrings metoden fungerar bra eftersom krokarna inte dinglande och kommer inte att fastna på kläder och andra föremål.