XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

BMX ridning är en extrem sport som har gott om spänning utan också leder till många skador. Lyckligtvis kan dessa skador förebyggas.

Instruktioner

Hur kan man förhindra gemensamma BMX skador

1 Bär din hjälm. Detta är den viktigaste tips för BMX ryttare att följa. Huvudskador är vanliga, och representerar den mest dödliga typ av skador ryttare kan drabbas. Hjälm är det enda sättet att förhindra dessa traumatiska skador.

2 Bär annan skyddsutrustning. Förutom hjälmar är skyddsutrustning föreskrivs knän, handleder, armbågar, ögon, fötter och ben. Genom att bära utrustningen, kommer du att vara mer benägna att undvika en BMX skada.

3 Bär lämpliga kläder. BMX åkare har skyddskläder som ska bäras varje gång de försöker att rida. Denna kläder har utvecklats speciellt för att förhindra skador som kan uppstå om du faller av cykeln.

4 Justera din cykel. Ett sätt att förhindra skador som ofta förbises är att anpassa cykeln. Inga två BMX ryttare är likadana, varför det inte finns två BMX cyklar bör justeras detsamma. Sitsen och styret måste vara lämplig höjd för den specifika ryttare.

5 Håll en första hjälpen-kit till hands. Du kan förhindra en BMX skada från att bli värre om du behandla det omedelbart. Har en första hjälpen-kit med dig när du kör, så att du snabbt kan behandla akuta skador.

6 Använd en mobiltelefon. Att hålla en mobiltelefon med dig kommer att hjälpa dig att förhindra en BMX skada från att bli värre. Ring efter hjälp så snart du behöver det.

7 Cykla med en vän. BMX ryttare bör aldrig försöka att rida ensam.