XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur skall man bekämpa Stinky Snowboard Boots


Efter en episk dag av snowboard, har det en gång strålande och mycket eftertraktade snön smälte och trängt in dina snowboard stövlar - även fodret och fotbädd. Kombinationen av fukt och svett i en varmare miljö kommer så småningom att leda till en obehaglig lukt. Medan färska doftande stövlar är inte avgörande för utmärkt snowboard form stinkande som inte exakt önskvärda. Korrekt torkning och lagring av snowboardskor kommer att undvika funky lukt, utan att kompromissa med boot funktionalitet. Som snowboardskor har en inre liner och yttre skal, bör båda delarna åtgärdas.

Instruktioner

1 Ta stövlar så snart som möjligt efter att ha lämnat skidområdet. Om du bor på en utväg är, ta bort dem i ditt rum. På resor till berget dag, ta bort stövlar i bilen, men vänta tills du är hemma för att påbörja torkningen.

2 SNÖRA UPP kängan helt. Om stövlar har okonventionella skosnören, som en pull-up eller BOA snörning system, lossa dem så mycket som möjligt.

3 Dra frontpanelerna framåt för att öppna bagage bred. Om stövlar har löstagbara liners - de flesta gör - försiktigt bort dem. Om stövlar inte har liners, öppna stövlar tillräckligt bred för att exponera inre fodret systemet.

4 Ta bort fotbäddar.

5 Torka stövlar med våt trasa, ta bort någon lera eller skräp.

6 Spraya de demonterade delarna med en lätt dimma av boot desinfektionsmedel.

7 Placera de öppna stövlar och fotbäddar och foder, om bort, nära, men inte på toppen av en luftflödeskälla. Ventilerad värme är bäst för snabbtorkande, men någon konsekvent luftflöde, såsom en fläkt, är fördelaktigt. Om inget alternativ är tillgängligt, låt delarna torka i en öppen luftrum. Placera inte våta stövlar i en väska, garderob eller andra slutna, mörk plats.

8 Låt stövlar torka så mycket som möjligt innan återmontering dem.

9 Sätt i fodret, om nödvändigt, och fotbädden. Sätt en torktumlare ark under lagring. Ta bort torkarket innan du använder stövlar.

Tips

  • Använd den här metoden efter varje dag du rida för bästa resultat.
  • Som flytt liners möjliggöra enklare torkning och rengöring, inköps stövlar med det här alternativet.
  • Ändra dina strumpor dagligen. Om du har bara ett par av snowboard strumpor, tvätta och torka dem innan du använder dem igen.
  • Placering stövlar delar för nära en värmekälla kan orsaka skevhet.
  • Tvätta inte dina stövlar i en tvättmaskin.
  • Försumma inte korrekt torkning och eftervård när man rider flera dagar i rad.