XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Herbal Tabletter för viktökning

Viktökningen kan åstadkommas på ett antal olika sätt, inklusive styrketränings, en ökning i kalorier eller ta näringstillskott. Örttabletter är en form av kosttillskott som kan främja viktökning. Intag av växtbaserade tabletter för viktökning, har emellertid flera överväganden och eventuella biverkningar. Alltid rådfråga din läkare innan du påbörjar någon växtbaserade behandling.

typer

Gemensamma örter som används i viktökning kosttillskott innehåller aloe, ephedra, gingko, ginseng, sågpalmetto, johannesört och echinacea, enligt MayoClinic.com. Varje ört har en särskild funktion för viktökning.

Fungera

Viktökning kosttillskott har flera funktioner, men växtbaserade tabletter för viktökning har specifika funktioner baserade på de enskilda komponenterna i örter. Örterna bidrar till att avgifta kroppen så att den kan bibehålla en sund matsmältning och upptag av näringsämnen. De ökar också aptiten och förbättra matsmältningen och samtidigt behålla en balans mellan makro, inklusive kolhydrater, fett och protein. När alla dessa funktioner fungerar tillsammans, kan hälsosam viktökning uppnås utan att betydande mängder av kroppsfett.

Storlek

Växtbaserade tabletter innehåller inga kalorier eftersom de inte innehåller några kolhydrater, fett eller protein. Den rekommenderade dagliga dosen för växtbaserade tabletter beror på styrkan och den avsedda funktionen. Ett naturläkemedel aloe tillägg, till exempel, rekommenderas för att blandas med vatten och drack två till tre gånger per dag tillsammans med ett supplement till varje måltid. Andra tabletter föreslås att konsumeras med mjölk upp till tre gånger dagligen för vuxna och två gånger dagligen för barn. Alltid rådfråga den rekommenderade dosen på flaskan innan du dricker.

överväganden

Tillsammans med att ta växtbaserade tabletter, bör en viktökning programmet består av en balanserad kost och träningsprogram. Den balanserad kost bör bestå av komplexa kolhydrater från hela korn och grönsaker, magert protein från fisk och fågel och hälsosamma fetter från nötter och frön. Träningsprogram bör omfatta kardiovaskulära övningar som löpning och cykling och styrketräning som armhävningar och knäböj.

Varning

Enligt MayoClinic.com, kan växtbaserade kosttillskott märkas som naturliga, men de kunde ha potentiellt skadliga biverkningar. Växtbaserade tillskott är sällan regleras av FDA, vilket gör det viktigt att konsultera din läkare om alla mediciner, kroniska hälsoproblem och eventuella kontraindikationer för örter.