XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Trotter grundades 1973 av Edward Trotter. Företaget tillverkade high-end löpband. 1997, Cybex samman med Trotter. Den Trotter varumärket så småningom sjunkit; alla Trotter löpband modeller har sedan lagts ned. 535 infördes ursprungligen 1998. Det återkallades två gånger, 2003 och 2007. Cybex inte längre tillhandahåller support eller lager delar för Trotter löpband.

Specifikationer

Den Trotter 535 är 69 inches lång, 30 inches bred och 56 inches tall. Den väger 250 pund. Detta är en stor, tung löpband. Det är inte uppfällbart och kan inte flyttas lätt. Höjden från golvet till gångdäcket är 4,5 inches. Löpbandet är 52 inches lång och 18 inches bred. I december 2010, nyare Cybex löpband har större, 60-by-20 tums däck. Den maximala brukarvikten för Trotter 535 är 350 pund.

konsol~~POS=TRUNC Specifikationer

Den digitala konsolen visar feedback på din nuvarande träningspass. Den övervakar lutningen, tid, brända kalorier per timme, takten i minuter och sekunder, hastighet, avstånd, Total förbränning och hjärtfrekvens. Välj antingen "Manual" eller "Program" läget på Trotter 535. I manuellt läge, styr du lutningen och hastighetsinställningarna med knapparna på konsolen. I programläge kan du välja ett av 11 inbyggda program som ändrar hastighet och lutning vid förinställda intervaller.

Funktioner

2-hästkrafter motor på Trotter 535 klarar hastigheter upp till 10 km / h. Kraften ramp lutar upp till 12 procent klass. Justera lutning eller hastighet med en knapptryckning. Den löpande däck dämpas för att minska chock för lederna. Den Trotter 535 kan övervaka din puls, men du måste köpa en kompatibel Polar bröstsändaren separat för att använda den här funktionen.

återkallanden

I oktober 2003 meddelade den amerikanska Consumer Product Safety Commission ett återkallande av flera Cybex löpband, inklusive Trotter 535. De löpband var en brandrisk på grund av överhettning under motorhuven. I oktober 2007 var Trotter 535 ingår i en andra återkallelse av Cybex löpband. Enligt den amerikanska Consumer Product Safety Commission, var tråd nötter används för att reparera de tidigare återkallade modellerna inte installerats korrekt och orsakade löpband överhettas vilket resulterar i en annan brandrisk.