XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Paintball Target Boards


Spelet paintball är en spännande utomhus sport. Som en äventyrlig och konkurrenskraftig deltagande sport lockar paintball människor från alla samhällsskikt. Paintballentusiaster brukar spela "fånga flaggan" ett spel som innehåller barndom favoriter, såsom "hide-and-seek" och "tag". Under spelets gång, lag skydda sin egen flagga, samtidigt som man försöker fånga flaggan av sina motståndare. En spelare visar sig vara framgångsrik genom att eliminera spelare med god syftet med paintballgeväret. Lyckligtvis, förbättrar mål över tiden med praktik. Hemlagad mål styrelser fungera som hjälputgångspunkter för att bättre mål.

Instruktioner

1 Skär den behandlade landskapet timmer på mitten, för att bilda två 4-fot bitar. Mät och kapa både 2-by-2s, så att två 6-fötter bitar och två 2-fot bitar bildas.

2 Placera de två delarna av behandlad landskap timmer parallellt med varandra. Ställa en 2-fötter 2-by-2 bräda i mitten av det behandlade landskapet timmer, så den är vinkelrät mot virket för att bilda basen. Säkra styrelsen genom att spika det till den behandlade landskapet timmer med en hammare.

3 Nail 6-fot 2-by-2s mot mitten styrelse basen. Spika de andra 2-fötter 2-by-2 vid toppen av de 6-fötter 2-av-2s så att de är anslutna. Detta kommer att utgöra en stabil ställning.

4 Skär plywood, beroende på storlek du vill att målet. Spika plywood till stativet.

5 Skriv ut mål från datorn skrivare eller köpa mål. Fästa målen till målet kortet.

Tips

  • Skapa ett mål med en säckväv eller foder väska. Häng den på mål ombord.
  • Göra ett mål med kartong genom att skära den till storleken av målet kortet och hängande på målet kortet.
  • Om du inte har någon plywood, använd kartong i dess ställe.