XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man rättar till de lastbilar av en skateboard


Skateboard entusiaster, på ett eller annat, har antingen brutit en styrelse eller var tvungen att utföra någon form av reparation eller ändring. Typiskt skateboard lastbilar är mekanismen i störst behov av reparation. De kommer att lossna med tiden, och bussningar i lastbilen kan bli komprimerad, spruckna eller brutna. Om axeln eller lastbil hängare skadas, är det enda alternativet att ersätta lastbilar. Men om lastbilen bussningen eller kingpin är orsaken till eventuella problem, kan dessa fästas med grundläggande verktyg.

Instruktioner

1 Vänd brädan upp och ned, och leta reda på kingpin på lastbilarna. Spindelbulten är den stora skruven i truck center.

2 Ta bort tappen med en skridsko nyckel eller insexnyckel och ta bort lastbilen hängare. Hangaren är toppstycket, som håller axeln och hjulen.

3 Dra av bussningen och inspektera den för sprickor. Om bussningen är märkbart skadad, smutsig eller skev, så det behöver bytas ut.

4 Byt galgen och dra åt tappen tillbaka säkert. Wiggle lastbilarna något att se om de är säkra. Om lastbilarna är lösa, dra åt de fyra skruvarna förenade dem till styrelsen, sedan kontrollera igen. Lastbilarna ska vara tät och säker på denna punkt.

Tips

  • Mjuka bussningar finns för skateboardåkare som vill skarpare och hårdare varv, och är bättre för de flesta trick skateboard. Hårdare bussningar är svårare att slå.
  • Se till att du bär lämplig säkerhetsutrustning när skateboard såsom armbågsskydd och knäskydd samt en hjälm.