XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Brach & # 039; s Candy Nutrition Information

Den Brach s Confection Företaget har funnits sedan 1904, då EJ Brach och hans söner började sälja karameller på en liten butik i Chicago. Företaget överlevde depressionen och två världskrig, och idag är en av de stora godis återförsäljare i USA. Dess produkter är tillgängliga över hela landet, och du kan njuta av dem utan att offra din hälsa mål, om du vet lite om deras näringsinnehåll.

kalorier

Brach s godis varierar i kaloriinnehållet. Generellt chokladbaserade godis som innehåller nötter har fler kalorier än gummy godis, vilket i sin tur har fler kalorier än myntverk och hårda karameller. Till exempel, Peanut Kluster har 210 kalorier per portion, Brach s Jelly Beans har 150 kalorier, medan middagen myntverk och och Star Brite Kanel diskar har vardera 60 kalorier per portion. Tjänstgör storlekar varierar, så se till att du kontrollera produktens förpackning.

Socker

Liksom de flesta godis, Brach produkter är hög i socker. Vissa produkter har mer socker än andra. Till exempel, en servering av Brach s Mjölk Caramels innehåller 16 g socker. Ät 12 Mjölk Maid Caramels - tre portioner - och du kommer att konsumera 48 g socker. I kontrast, droppar 12 Brach s Spice --- eller gelékarameller --- innehåller 23 g socker. American Heart Association rekommenderar att hålla din konsumtion av raffinerat socker under 100 kalorier per dag om du är kvinna, och under 150 kalorier per dag om du är man. Det finns fyra kalorier per gram av socker.

Fett

Några Brach s godis har en hel del fett, andra ingen. Kola och choklad tenderar att ha den högsta fetthalten. Mjölk Maid Caramels har 4,5 g av det totala fettet och 3,5 g mättat fett, 7 och 18 procent av det dagliga värdet, respektive. Välj Spice Droppar och middag Mints om du är orolig för ditt fettintag, eftersom de inte har någon fetthalt.

näringsämnen

Även godis är inte det mest hälsosamma sättet att få näring i kroppen, gör några Brach s godis ger vitaminer och mineraler. Till exempel, fyra Mjölk Maid Caramels ger 15 procent av det dagliga värdet av kalcium. Enligt företaget, Hawaiian Punch Jelly Beans ge en hel dags tilldelning av vitamin C.

allergi Information

Födoämnesallergier skicka 30.000 amerikaner till akuten varje år, enligt Food and Drug Administration, så det är synd att Brach hemsida inte ger allergi och gluten information. Men oss mat lagar kräver att alla livsmedel som innehåller mjölk, ägg, nötter, jordnötter, vete och sojabönor placera en varning på produktetiketten. Kontrollera förpackningen några godis du köper om du är orolig för allergener.