XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Boxning: Träningstips


Om du vill att utmärka sig i sporten boxning, måste du förbereda sig för att träna din hjärna och din kropp. Som Nicco Boxing webbplats påpekar, kräver disciplin mycket praktik. Du lär dig att rutan effektivt genom trial and error. Dessutom måste du lära din kropp att uthärda påfrestningarna inneboende i sporten. Du måste kunna pågå i nio omgångar, varje varar cirka tre minuter.

Blockering

När du blockerar din motståndare, är det viktigt att släppa din vikt. Som expert Träning hemsida säger, kommer denna teknik kan du tillfälligt ge ett ankare för dig själv på marken. Det kommer också att göra det möjligt för dig att ta hårdare slag väl genom att stärka kroppens struktur. Det kommer att hindra dig från att låta de högre, starkare boxare att driva du runt medan blockering.

Expertutbildnings rekommenderar att du tränar denna teknik genom att använda en tung boxningssäck. Stående framför påsen, låt bröstet röra den något. Tryck hårt på påsen för att göra det svänga bort från dig. Om du gör det på rätt sätt, kan du förvänta påsen för att komma tillbaka till dig. Som du ser det kommer mot ansiktet, tappa vikt och blockera, sedan andas ut.

Andas

Andningen är alltid viktigt. Som Nicco webbplats påpekar, är tendensen att hålla andan. Öva andas i korta, skarpa andetag som du punch. Enligt expert Boxing hemsida, om du inte andas, kommer du att bli omständlig. Sådan trötthet kommer att lämna dig sårbar.

Hopprep

Enligt Nicco Boxing webbplats, hopprep är ett utmärkt träningsmetod för en boxare, eftersom det bygger nödvändig samordning för en kämpe. Webbplatsen rekommenderar att du hoppar över 100 gånger med båda fötterna. Utför 10 repetitioner av bakåt hoppa, dubbelhopp, och växlar mellan båda fötterna, höger fot och vänster fot.

korrekt hållning

alltid hålla ögonen på motståndaren. Det visar att du är uppmärksam på honom, och att du inte är rädd för honom. Dessutom, enligt Nicco webbplats, bör du komma ihåg att stoppa hakan i. Ordna armarna på ett sätt att skydda nedre delen av kroppen. Space fötterna isär. Dessutom bör du böja knäna så att enkel förflyttning mot din motståndare.

hålla sig i form

Håll dig i form hela tiden, inte bara när du vet att du är på väg att slåss igen. Eftersom Hur Box hemsida säger, bör fitness vara ett sätt att leva. Titta på vad du äter. Om du har svårt att hålla på en riktig kost, se en dietist. Undvik för mycket kolhydrater och godis, och drycker såsom läsk, eller något annat som innehåller socker. Håll dina små portioner. Och aldrig glömma att träna, även om du inte har tillgång till ett gym.