XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Proform 830 QT är en hopfällbar, motoriserade löpband för bostäder. Du kan skapa din egen träning med hjälp av det manuella läget eller så kan du ha 830 QT justera intensitetsinställningar för dig. Det erbjuder ett mjukt gång plattform, förinställda träningsprogram, inbyggd pulsgivare och iFit.com interaktiv teknik.

Specifikationer

Proform 830 QT löpband har en maximal användarviktgräns på 250 lbs. Hastighetsområdet är 0-10 mph och lutningsintervall är från 1,5 till 11 procent. Du kan justera hastigheten i steg om .1 mph och lutningen i procent steg .5 med hjälp av kontrollknapparna på konsolen. Bandet är smord vid fabriken så att du inte behöver tillämpa silikonolja eller andra smörjmedel till det.

effekt~~POS=TRUNC

Proform 830 QT är en motordriven löpband som har specifika effektbehovet för att fungera korrekt. Anslut 830 QT till ett enda utlopp överspänningsskydd som har en UL 1449 rating som en transient spänning överspänningsskydd. Se till att överspänningsskydd är klassad för 120 volt växelström och 15 ampere. Anslut överspänningsskydd till ett jordat uttag i en 120-voltskrets. Inte plug-in andra apparater i samma strömkrets som ditt löpband.

program

830 QT har sex inbyggda träningsprogram. Löpbandet delar automatiskt träningspass i flera perioder av olika tidslängder. Det justerar lutning och hastigheten för varje period. 830 QT levereras med en ljudkabel som gör det möjligt att ansluta löpbandet till datorn eller stereo och spela iFIT.com träning CD-skivor, som du köper separat. Löpbandet styr hastighet och lutning inställningar som en virtuell personlig tränare guidar dig genom träningen.

konsol~~POS=TRUNC Specifikationer

Konsolen har fyra skyltfönster. Den övre vänstra displayen visar avståndet och varv. Den nedre vänstra displayen visar tiden och lutning. Den övre högra displayen visar den ungefärliga fettkalorier och totala antalet kalorier du har bränt. Den visar också din puls när du använder den inbyggda pulsgivare. Det nedre högra displayen visar hastigheten och tempo. En stor LED spår i mitten av konsolen representerar en fjärdedel av en mil. Små indikatorer tänds eftersom du utvecklas runt banan.