XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Styrketräning Workout Idéer för kvinnor


Lägga styrketräning för att din dagliga träningsrutin kommer att hjälpa dig att bygga muskler, stärka dina ben och behålla din energi. Medan kvinnor har naturligtvis mer kroppsfett än män, är det lika viktigt för kvinnor att behålla muskelstyrkan. Toning dina muskler ökar ämnesomsättningen och förbättrar din hållning. Styrketräning kan göras med eller utan fria vikter i bekvämligheten av ditt eget hem.

Yoga

Yoga gör mer än att hjälpa dig att minska stress och öka din flexibilitet. Det är också ett effektivt sätt att öka din muskelstyrka utan att lägga till slitage på lederna. Inte bara yoga ökar muskelstyrka genom olika inverterade och delvis inverterade poser, stärker också dina ben och enligt WomenFitness.net förhindrar benskörhet.

bicep Curl

Korrekt placering kropp är en viktig del av styrketräning. Stå med fötterna axelbrett isär och knäna lätt böjda innan du lyfter vikter. Håll vikter med armarna hängande längs sidorna och handflatorna vänd bort från kroppen. Håll armbågarna tätt intill sidorna när du krypa båda hantlarna uppåt till axlarna, med långsamma och kontrollerade rörelser. Sakta lägre och upprepa.

utfall

Utfall är ett bra sätt att tona dina höfter och ben och att de inte kräver fria vikter. Du kan göra dem var som helst. Stående med fötterna axelbrett isär, steg framåt med höger ben. Böj båda knäna tills vänster berör nästan golvet och höger ben är böjt framför dig i en rät vinkel. Var noga med att hålla ryggen rak och höfterna framåt under hela övningen. Upprepa 10 till 15 gånger på varje ben.

magövningar

Buken lockar fungerar som sit-ups utom du hålla händerna i kors över bröstet. Även buken lockar inte zappa fett från din midja, kommer de att stärka musklerna i magen. Var noga med att hålla en rak rygg under hela övningen. Du kan växla buken lockar med "Fågel-Dog" träning (en variant av yoga är "Cat-ko" pose). Ställ upp på händer och knän och lyft motsatt arm och ben parallellt med golvet. Utför 5 till 10 reps. Upprepa på båda sidor.

sido Bends

Tone midjan någonstans med denna övning. Stå med fötterna axelbrett isär och böj knäna något. Placera händerna på höfterna. Håll ryggen rak och axlarna ner, böj överkroppen åt höger tills du känner en sträcka i vänster sida. Bygga upp till 25 kurvor på varje sida.