XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Receptbelagda smärtstillande medel blivit mer populärt som missbrukade droger, doktorer blir mer försiktiga förskrivning dem. Även om detta är bra för att minska problemet, gör det lite för att hjälpa dem som har ett legitimt medicinskt behov av stark smärtlindring. Att få ett recept är svårare än det brukade vara, men de flesta läkare kan skilja mellan någon som behöver medicinsk hjälp och en missbrukare letar efter en snabb fix.

Instruktioner

1 Försök over-the-counter smärtlindring. Om en vanlig dos fungerar behöver du inte receptbelagda smärtstillande.

2 Spela in din dos. Om du måste ta en stor dos av over-the-counter smärtstillande för att må bättre, skriva ner beloppet. Detta kan bidra till att övertyga läkare att du behöver något starkare.

3 Se din läkare. Om over-the-counter smärtbehandling är inte tillräckligt, du troligtvis behöver medicinsk hjälp.

4 Förklara din smärta. Tala om för läkaren hur det känns och där det kommer från.

5 Berätta historien. Om din smärta kommer från en viss skada (sport eller arbete) eller kronisk beteende (vanligt att människor som arbetar i samma fysiska position varje dag), tala om för läkaren. Detta bidrar till att legitimera ditt ärende och kommer att försäkra läkaren att du har ett verkligt behov av smärtlindring. Om din skada är arbetsrelaterade, föra någon pappersarbete som du kan ha lämnat in med OSHA eller en arbetares ersättningskrav.

6 Ha ett öppet sinne. Din läkare kan rekommendera alternativa former av smärtlindring, såsom sjukgymnastik eller akupunktur.