XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Yoga är en form av motion som inte bara ökar din hjärtrytm, men också kraftigt minskar stress. Stöd stressreducering och öka insulinkänsligheten gör yoga en användbar aktivitet för viktminskning. Daglig yoga bidrar till att upprätthålla en hälsosam vikt; kombinerat med en balanserad kost kan också bidra till större viktminskning. Utövandet av yoga bör utvecklas med en utbildad yogalärare för att förstå inriktningen av poser för att förhindra skador och få full nytta av den praxis.

Utveckla en praxis

En daglig praxis yoga utvecklas i allmänhet under en lång tidsperiod. Att utveckla denna praxis tar den allmänna förståelsen av yoga och hur man sekvensera poser. Till att börja en daglig praxis, börja med att delta i klasser. Medan klasser kan vara dyra, de se din inställning är korrekt i poser, vilket minskar risken för skador och skärper din förståelse för hur man korrekt att göra en pose. Delta klasser hjälper dig att förstå vanliga sekvenser av poser, som man kan ta hem och bygga på egen hand. Det är möjligt att ha en daglig praxis helt baserad på klasser, men en personlig praxis hemma är mer flexibel än klass gånger.

Yoga och andning

Fokusera på dina andetag i varje pose; andning är den viktigaste delen av yoga och integral för att nå en pose. Minska intensiteten i en pose om andningen är ansträngd. Bruket av pranayama, eller yogiska andas, bidrar till att öka cirkulationen och minska stress, vilket bidrar till den totala nyttan av yoga.

poser

Kärnan är central för yogaställningarna. Arbetar kärnan muskler inte bara ökar muskelmassan, vilket bidrar till att öka förbränningen av fett, men också toner områden. Medan alla poser är bra och viktigt för en daglig praxis, vissa poser bidra till viktminskning. Poses såsom halvmåne och båt i hög grad bidra till viktminskning på grund av deras fokus på kärnan.

Yoga, sinnet, och kost

Den dagliga utövandet av yoga är en holistisk övning; det inte bara fungerar din kropp utan också ditt sinne. Det minskar stress och ångest och hjälper dig att bli i kontakt med kroppen. Med ökad motion och minskad stress, är cravings för ohälsosamma livsmedel minskas, och genomförande av en sund kost är mycket lättare.