XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Glioblastoma Nutrition Diet

En glioblastoma multiforme är en klass fyra hjärntumör. Det är en typ av astrocytom som växer vid en aggressiv hastigheten i den mänskliga hjärnan. Eftersom behandling för denna typ av cancer omfattar strålbehandling och kemoterapi är den bästa stödjande diet en som hjälper kroppen process dessa intensiva behandlingar.

lever Support

Levern är viktig vid behandling av de gifter som genereras av cellgifter och strålning. Således, som den viktigaste organ som ansvarar för avgiftning, är det viktigt att göra allt som du kan hjälpa till att lindra sin arbetsbelastning. Enligt LiverDoctor.com, några av de bästa livsmedel för levern är råa frukter och grönsaker, som webbplatsen föreslår bör utgöra 30-40 procent av din kost. Citroner, rödbetor och mjölk tistel kan också hjälpa din lever process toxiner. Dessutom undvika fet eller stekt mat och socker.

ALKALISERA

Ett annat sätt att hjälpa kroppen att eliminera toxiner är att äta alkaliska livsmedel. Enligt Dr Robert Young, MS, D.Sc. Ph.D., kan du bekämpa toxicitet, eller surhetsgrad, genom att integrera mer alkaliska livsmedel i din kost och dricka mycket vatten samtidigt som man undviker livsmedel som är sura. Sura ämnen inkluderar tobak, alkohol, kött, mejeriprodukter, spannmål, hög socker frukt och bröd. I motsats, råa livsmedel, ren juice och vetegräs är mycket alkaliska och kan hjälpa din kropp process kemikalier du konsumerar.

Fiber

Enligt Massachusetts General Hospital och Harvard Medical Center hjärntumör Center, ett av de vanligaste biverkningarna kan uppstå från din medicinering är förstoppning. Därför är det viktigt att inkludera fiberrika livsmedel i din kost. Hallon, päron och äpplen med hud, jordgubbar, bananer, apelsiner, torkade fikon och russin är frukter innehåller mycket fiber. Kronärtskockor, kokta ärtor, kokt broccoli, kokt turnipgreens och kokta brysselkål är alla fiberrik grönsaker.

överväganden

Var noga med att rådgöra med din läkare för att avgöra vilken typ av kost och vitaminer är bäst för just din situation. Regelbunden motion kan också hjälpa kroppen arbete genom gifter. Men se till att undvika överansträngning.