XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan bli av Arm fett snabbt

Om armen fett inte tillåter dig att bära kläder som passar ditt utseende, inte känner att du måste kompromissa din stil. Istället förbinder sig att följa en fettförbränningen livsstil byggd runt en hälsosam kost och regelbunden fysisk aktivitet. Även om du inte kommer att se en minskning i armen fett natten, hålla fast vid ditt program, och resultaten kommer inte vara alltför långt borta.

Fall inte för myten

Slösa inte din tid på att leta efter ett sätt att snabbt eliminera armen fett. Tvärtemot vad man kan höra, kan du inte välja det specifika område där du vill bränna fett. Spot minskning, eftersom denna teori kallas, är inte möjligt. Många människor är inte medvetna om att de inte kan välja placeringen av fett de vill bränna, och CNN Health noterar detta koncept är bland de vanligaste motions myter.

Fettförbränningen hela kroppen

För att bli av med din arm fett, måste du sätta din kropp i en kalori underskott, vilket händer när du äter och dricker färre kalorier än din kropp använder för energi. Som du håller din kropp i detta underskott, kommer du att uppleva fettförbränning inte bara i armarna men över hela kroppen. Gående och upprätthålla detta underskott kommer inte att resultera i omedelbar, snabb fettförbränning. Ett ambitiöst mål fett-förlust är 2 pounds per vecka.

Undvika kaloririka livsmedel

Att uppnå en kalori underskott kräver att du utvärdera och ändra din kost. Om du har fått fett, har kroppen varit i en kalori överskott, som är möjligen ett resultat av en hög kaloriintag. Summan av kardemumman är att om du vill gå ner armen fett, måste du minska ditt intag av kalorier. Sätt att utföra denna uppgift bland annat att fokusera på näringsrika, lågt kaloriinnehåll, såsom grönsaker och samtidigt undvika kaloririka, ohälsosamma livsmedel såsom stekt mat och godis. En annan enkel metod för att minska ditt kaloriintag är att undvika att dricka kalorier. Drycker såsom kaffe drycker, alkohol och läsk kan öka ditt kaloriintag av hundratals kalorier per dag. Dricksvatten håller kroppen hydrerad utan att öka ditt kaloriintag.

Bränna kalorier genom övning

Även om bara ändra din kost kan sakta ner din viktökning eller ens hjälpa dig att förlora lite i vikt, kommer du bränna fett snabbare om du upprätta ett träningsprogram. Styrketräning stärker kroppen, men hjärt övningar skapar kalori bränna nödvändigt att driva din kropp till ett underskott. För fett förlust, ägna åtminstone 150 minuter i veckan till krävande aktiviteter såsom löpning eller aerob dans, eller åtminstone 300 minuter i veckan till måttliga aktiviteter såsom promenader. Delta i minst två styrketräningspass varje vecka som riktar alla stora muskelgrupper, inklusive armarna.

varningar

  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon ny övning eller kost regim.

tips

  • Utför konditionsträning, såsom promenader, jogging, dans eller simning dagligen.
  • Följ en hälsosam kost och undvika mättade fetter.