XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nummular eksem kan drabba människor i alla åldrar. Det är svårast när barnen måste ta itu med obehag. Vid beslut om behandling, hänsyn till de särskilda behoven hos barn som är inblandat.

Identifiering

Nummular eksem är en hudsjukdom som orsakar runda fläckar av upphöjda bulor för att bilda på kroppen. Dessa fläckar kan vara extremt kliande.

orsaker

Det finns inga specifika orsaker till nummular eksem, men utlösande faktorer kliande kläder, kända allergener och bakterieinfektioner. Ändra tvål eller rengöringsmedel kan ibland orsaka ett utbrott i ett barn, som kan användningen av nya lotion eller mediciner.

behandlingar

Inget botemedel existerar för nummular eksem, men det är möjligt att behandla symptomen. Over-the-counter och receptbelagda mediciner som är både muntliga och utvärtes kan användas. Att hålla barnets hud fuktig kan också lindra klåda.

Badning

Bad i ljummet vatten tenderar att vara den mest lugnande utan att torka ut huden. Pat barnet torka och tillämpa fuktighetskräm medan huden fortfarande är fuktig.

Dricks

Läkemedel som vanligen används av vuxna har ibland mer intensiva biverkningar hos barn. Till exempel i långvarig, intensiv användning, kan vissa steroider påverkar ett barns tillväxt. Att hitta en hudläkare som är förtrogen med eksem behandling av barn kommer att tillåta detta tillstånd vara ordentligt undersökt.