XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Har en Waterpik bort tandsten?


Waterpik är ett varunamn för en vatten tandtråd produkt som riktar en koncentrerad ström av vatten in i munnen. Den Waterpik har kliniskt visat sig vara lika eller mer effektivt än sträng tandtråd vid rengöring av tänder. Tandsten är den härdade uppbyggnad av plack på tänderna som i allmänhet kräver tandläkare ingripande bort. Den Waterpik bort lösgjort tandsten och stora mängder av plack, vilket hindrar etablering av dental tandsten.

waterpik Design

En bänkenhet som består av en vattenbehållare och handhållna tandtråd verktyget, är Waterpik känd för bärbarhet och mångsidig användning. Utbytbara, spetsiga huvuden är tillgängliga för sanitär användning av flera medlemmar i ett hushåll. Den Waterpik enheten är konstruerad för att passa olika dentala problem genom att tillhandahålla olika effektnivåer och sprutriktningen.

Användningar av Waterpik

Den Waterpik enhet används för att bevattna munnen och som en vatten Flosser, ta bort plack och skräp från munnen. Plack är den färglösa substans som byggs upp på tänderna. Det är också kallad "biofilm". Den Waterpik sprayen bort plack som annars skulle hårdna till tandsten. Studier har visat att med tre sekunders användning av Waterpik bort 99,9 procent av biofilm från tänder.

tandsten

Tandsten bildas på tänderna efter plack och biofilm hårdna och kombinera med mineraler. Tandsten är ofta brunt eller gult i naturen och kräver professionell borttagning. En Waterpik kan inte ta bort vidhäftad tandsten eller att under tandköttskanten. Det kommer lossnat tandsten som har slipats av tänder.

Avlägsnande av tandsten

En tandläkare eller tandhygienist tar bort tandsten med hjälp av särskilda verktyg som kallas scalers eller ultraljuds scalers. Dessa verktyg kan bända tandsten från tandytan och avlägsna starkt vidhäftade mineralfyndigheter.