XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Sätt att förstora dina bröst

Bröst är fettvävnad som vilar på toppen av muskler i bröstet. Inte varje kvinna är nöjd med storleken på hennes bröst och kanske vill söka vägar för att få ett uppsving i detta område. Oavsett om du vill förstora dina bröst på egen hand eller med hjälp av en läkare eller sjuksköterska, det finns flera alternativ.

Bröstförstoring

Bröstförstoring, eller bröstimplantat, är en kirurgisk metod för att förstora dina bröst. En plastikkirurg infogar saltlösning eller silikonimplantat i din nuvarande bröst för att lägga storlek mot bröstet. Enligt Mayo Clinic, kan kirurgen använda ett snitt i armhålan, runt bröstvårtan eller under bröstet för att sätta in implantatet. Medan bröstförstoring kan göra brösten större, det finns flera risker med operationen. Bröstimplantat kan brista, orsaka infektion, läcka och orsaka ärrvävnad att bilda runt implantatet, vilket kan leda till mer kirurgi för att korrigera eller ta bort implantatet.

Bras och Inlagor

Det finns sätt att förstora dina bröst genom dina kläder och accessoarer. Vadderade bras och behå skär kan göras från silikon, vatten eller skum och gör att du kan förstora dina bröst på din diskretion. Vadderade bras har en fast dyna inbyggd i behå som kan öka bröst storlek, hiss och klyvning. Bra insatser är löstagbara kuddar som du kan sätta in din bh kopp för att uppnå samma resultat.

Träning

Bröstmusklerna är under bröstvävnaden och kan utvecklas genom styrketräning. Styrketräning bygger muskler och kan hjälpa lägga inches till dina bröst. Du kan använda denna form av utbildning två till tre gånger i veckan i 20 till 45 minuter. Att bygga muskelvävnad kräver utmanande dina muskler med en tung vikt som du bara kan utföra mellan sex och åtta repetitioner med. Vanliga bröst övningarna ingår armhävningar, bröst flys och bröstpress. Den runt om i världen motion är också bra för bröstmuskeln utveckling. För denna rörelse, ligger på en bänk medan du håller en hantel i varje hand. För att utföra en upprepning plats vikten bredvid låren, möta handflatorna uppåt, hålla armarna rakt, flytta vikten över huvudet i en halvcirkel mode, tillbaka till utgångsläget och upprepa för sex till åtta repetitioner.