XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man behandlar sköra naglar


Sköra naglar är ett vanligt problem med många människor. Sköra naglar förekommer mer i de kalla vintermånaderna än de varmare sommarmånaderna. Sköra naglar beror på naglarna eller tånaglar vara alltför torr. De ser raggedy och bryta mycket lätt. Det finns några sätt att stärka och behandla dina sköra naglar.

Instruktioner

1 Skydda dina händer medan diska. Bär tunna vita bomullshandskar under dina gummidiskhandskar. Vatten tvättar bort ytan oljor på naglarna. När dina händer är i gummihandskar bara, de sittplats och vatten gör att hitta sin väg in i handskarna. Bomullshandskar kommer att absorbera fukt och suga bort från naglarna.

2 Håll hydrerad. Drick mycket vatten, eftersom uttorkning leder till sköra naglar. 8 - 8 ounce glas vatten rekommenderas.

3 Använd fuktighetskräm på dina naglar. En tjock fuktkräm kommer inte bara att hjälpa din hud att behålla fukt, men naglarna också.

4 Använd en nagellack som inte innehåller formaldehyd. Formaldehyd finns ofta i polermedel som gjorts för härdning naglar, men det kan skada och torka dina naglar ytterligare.

5 Ha lite gelatin. Blanda din favorit märke och smak av gelatin, dricka det varma eller äta det traditionella sättet. Gelatin verk från insidan för att stärka dina naglar.

6 Applicera vaselin på dina naglar som omfattas av vita bomullshandskar vid rengöring av huset. Hushållskemikalier är mycket hårda och skadligt för naglar som kommer att leda till spröda trasiga naglar.

7 Ät gott och ta en multivitamin dagligen. Var noga med att äta mycket frukt och grönsaker och ta dina vitaminer för att växa friska naglar.