XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem rättsmedel för Småbarn Kräkningar

Kräkningar i småbarn kan orsakas av ett virus, matförgiftning eller åksjuka. I dessa fall kommer det vanligtvis att ha sin gång och stoppa på egen hand. Det är viktigt att försöka lösa ditt barns mage och börja ersätta förlorade vätskor och näringsämnen för att förhindra uttorkning. Även om det finns inte mycket som kan göras för att lindra kräkningar, kan du försöka huskurer för att lösa magen och ge lindring. Var noga med att konsultera en läkare om kräkningar är resultatet av en skada eller en annan allvarligt tillstånd.

fluider

Tydliga vätskor är lätta på magen och kan bidra till att förhindra uttorkning. Erbjud ditt barn små och täta klunkar vatten eller buljong. Han kan också prova en elektrolytlösning som är utformad för att fylla på förlorade näringsämnen. Webbplatsen Moder Natur föreslår försöker ljummet läsk eller ginger ale att lösa magen. Servera det lite platt och rör om för att lösa några av bubblorna som alltför mycket karbonatisering kan göra problemet värre. Popsicles är också ett sätt smakrik sätt att fylla på vätskor.

Te

En lugnande te, såsom kamomill eller pepparmynta, kan bidra till att lindra magbesvär. Försök att erbjuda te efter ditt barn har hållit nere klara vätskor. Om hon håller ner te, erbjuder det totalt två eller tre gånger under dagen. Använd en tepåse eller teblad och brant dem i en kopp varmt vatten i fem minuter. Var noga med att tjäna te varma i stället för varmt så hon kan dricka det säkert utan risk för brännskador.

Mat

Om ditt barn har nyligen kräktes, är det säkert att hoppa över en måltid för att ge magen en chans att lösa. När han har hållit tydliga vätskor, erbjuda honom lättsmält och intetsägande livsmedel såsom rostat bröd eller salta kex. Om han håller upp dem, låt honom få en ljusmängd smör på hans toast. När han äter livsmedel och håller ner dem, kan du fortsätta att utvecklas till objekt som är mindre intetsägande tills han är tillbaka till det normala.