XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bröstsmärtor & amp; Yrsel Efter träningen

Bröstsmärtor och yrsel efter träningen kan vara ett symptom på en problematisk hälsotillstånd. En oförklarlig, upprepas eller svår förekomst av något av dessa symtom - tillsammans eller separat - är ett tecken på att du ska träffa en läkare. Engagemang i övning ger regelbundet hälsofördelar inklusive bekämpa hjärtsjukdomar, högt blodtryck och benskörhet. Rådgör med din läkare när du har symtom som hindrar dig från att utöva.

Bröstsmärtor

Bröstsmärta uppstår i den främre delen av kroppen i området mellan halsen och övre delen av buken. Även bröstsmärta är ett symptom av en hjärtattack, det finns andra mindre allvarliga orsaker, inklusive ångest och inflammation i dina interkostaler muskler som kan vara orsaken. Under din läkarbesök för att diskutera din bröstsmärtor, förväntar henne att ställa frågor som rör utöva. Om smärtan uppstår under träning, kommer hon vill veta om det blir bättre eller sämre efter träningen och hur lång tid efter träningen tills smärtan upphör.

Yrsel

Yrsel är även hänvisad till som svimningskänsla, yr och ostadig. I medicinska böcker och böcker med naturläkemedel kan du se det kallas svindel. Tillsammans med bröstsmärtor och trötthet, är yrsel en av de vanligaste orsakerna vuxna gör en resa till läkaren, enligt Mayo Clinic. Detta symptom kan vara en indikator på många hygienkrav, inklusive problem med dina ögon, nerver och innerörat.

Exercise Induced Asthma

Känsla ur form när du tränar kan inte vara en återspegling av din låga konditionsnivå men ett hälsotillstånd som kallas ansträngningsutlöst astma. Denna styrbara tillstånd kan drabba upp till 15 procent av den allmänna befolkningen, enligt American College of Sports Medicine. Symtom på EIA inkluderar bröstsmärtor, andnöd och hosta under och en kort tid efter att ha utövat den sista för cirka 30 till 60 minuter. Symtom på överansträngning pågå i några minuter. Andfåddhet kan orsaka yrsel och svimning.

Värme slag

Ett fall av värmeslag kan variera från mild till en potentiellt livshotande tillstånd som kallas värmeslag. Symptomen börjar vanligtvis plötsligt när du svettas kraftigt, vilket vanligtvis sker under högintensiv träning. Dessa symtom är yrsel, illamående och trött. Du kan också uppleva en snabb eller svag puls, värmekramper och huvudvärk. Misstänkta fall av mild värmeslag, fastställa i skuggan med fötterna förhöjda och dricka kallt vatten. Kontakta läkare om du upplever svimning, kramper, förvirring eller feber över 102 grader Fahrenheit.