XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Indianapolis Colts är ett av de mest historiska franchiseföretag i hela NFL. Deras rötter går tillbaka till 1953 och staden Baltimore. Colts fläktar kan hittas runt om i landet. Här är hur man kan inreda ett rum med en Indianapolis Colts tema.

Instruktioner

Hur man kan inreda ett rum med en Indianapolis Colts Theme

1 Måla rummet i färgerna på Indianapolis Colts. Du kommer troligen vill måla väggarna marinblått, den viktigaste färgen finns på uniformer Colts.

2 Låt en av väggarna vita. Sedan placera logotypen för Colts, en marinblå hästsko, på väggen. Du kan söka efter en stor dekal att placera på väggen eller, om du är konstnärligt benägna, kan du måla hästskon på väggen.

3 Hitta en bild av en av de gamla Baltimore Colts NFL Championship lag. Rama den bilden och hänga från en av väggarna i rummet. Det är viktigt att komma ihåg att Colts spelat i Baltimore i 30 år. Att göra detta är ett trevligt sätt att minnas Baltimore historia Colts.

4 Har en hylla eller vägg tillägnad Peyton Manning i rummet. När allt är sagt och gjort, kan Manning sluta som den största spelaren i historien om Indianapolis Colts. Hitta Peyton Manning bobbleheads, affischer och andra varor och placera dem i ditt rum.

5 Köp en replik banner fira VM vanns av Indianapolis Colts under historien av koncessionen och hänga den i rummet. Se till att hitta en som kan ändras i händelse av att de Colts vinna ytterligare mästerskap.

6 Köp en Indianapolis Colts stol eller soffa och placera den i rummet. Om du vill spara pengar, helt enkelt köpa en filt med logotypen och färger på Colts på den och hänga den filt över din stol eller soffa.