XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Simbassänger är en grogrund för mikroorganismer och bakterier. Även om dina familjemedlemmar är de enda personer som använder din pool, kan skräp bär bakterier och mikroorganismer hitta sin väg till din pool via den lättaste av vindbyar. Lägga klor till din pool kommer att bidra till att döda många oönskade och potentiellt farliga element. Däremot kan ha för mycket klor i din pool bränna en simmare hud samt orsaka en rad andra frågor. Mäta poolens klorhalten är viktigt.

Instruktioner

1 Ta bort locket till plast testare och doppa det direkt i poolvattnet. Du vill gå minst 12 inches i vattnet för att få en korrekt behandling. Dra plast testaren ut, hålla vattnet i den.

2 Tillsätt droppar av din klor testa agent i rätt fack i din testare. Återigen, följ paketet riktningar. De flesta testkit måste du lägga till tre till fem droppar i uttaget märkt "klor." Detta kommer att ändra färgen på vattnet.

3 Sätt tillbaka locket på plast test kit och ge det en skaka. Det kommer att finnas en nummerserie i den färgade område av ditt test kit. Dessa siffror representerar mängden klor kan man förvänta sig att hitta i deras pool.

4 Jämför färgen i test kit till färgkodade avsnitt (med siffrorna nivå tryckt på det) på test kit. Där de matchar är mängden klor i poolen. Vissa satser kommer märkas "ideal" eller "lägga till mer klor."