XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Reap vetegräs hälsofördelar


Wheatgrass är en sund näringstillskott som är packad med vitaminer, mineraler och klorofyll. Vetegräs som kosttillskott blir mer och mer populärt, och rättmätigt så. Så här dra hälsomässiga fördelar av wheatgrass:

Instruktioner

1 Hitta färsk vetegräs. Du kan hitta färsk vetegräs på din lokala juicebar eller din lokala hälsokostaffär. Att köpa färskpressad vetegräs juice från en juicebar är det enklaste sättet att få din dagliga dos, men det kan bli dyrt. Du kan köpa brickor av vetegräs på en hälsokostaffär och saft ditt eget hemma, men du behöver en vetegräs juicepress!

2 dricka färsk vetegräs juice. Det sägs att du kommer att få många fler fördelar av färsk vetegräs juice än du kommer genom att ta tabletter, pulver eller färdigförpackade juice. Anledningen till detta är att det finns levande enzymer på färsk vetegräs, som stöd i matsmältningen och metaboliska processer och stöd i den allmänna hälsan.

3 Använd vetegräs för andra saker. Wheatgrass kan användas som ett kolon implantat (för att absorbera större mängder i kroppen), för douching, som hudkräm, schampo och mer.

Tips

  • Överväga att köpa en vetegräs juicepress och ökar din egen vetegräs!
  • Läs mer om vetegräs och dess hälsofördelar.
  • Dricker för mycket vetegräs kan orsaka illamående.