XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad tonåringar önskar för Graduation

Besluta om en gradering present till din tonåring som låter honom veta hur stolt du är av hans prestationer kan vara ett svårt beslut. Även om du kanske vill få honom praktiska saker som kommer att gynna honom på lång sikt vill han förmodligen något roligt och spännande att han kan njuta av direkt, såsom konsertbiljetter eller en resa till en nöjespark. Framför allt vill din tonåring att veta att du kommer att vara där för honom lika mycket efter sin examen som du har varje steg på vägen som leder upp till det.

Kontanter eller investeringar

Tonåringar som visar intresse för investeringar eller finansiering skulle uppskatta en gradering gåva av fonder, aktier eller obligationer för att hjälpa fart på sin ekonomiska framtid, enligt "Wall Street Journal." Om han är mer fokuserad på sin närmaste framtiden, eftersom de flesta gymnasieexamen är, kontanter en gåva varje tonåring vill. Han kan spendera det genast eller spara en del av det för en framtida köp, men han kommer att uppskatta att ha frihet att spendera det som han väljer.

Leveranser och överraskningar

En praktisk examen gåva kommer att mildra några av de oväntade utgifter din tonåring kommer snart att stöta på, men han kommer sannolikt vill ha några roliga gåvor. En mini-kylskåp eller dator är användbara men praktiska examen gåvor. Han skulle förmodligen ha det ännu mer om du lager kylskåpet med snacks och drycker eller köpa några spel för sin dator. En tvättkorg eller förvaringsbox kan fyllas med frimärken, batterier, tejp, skrivarbläck, galgar eller ett paraply, ett fåtal produkter som rekommenderas för högskolarecentior av Emporia State University. Överraska din examen med något annat han verkligen vill, skapa en anpassad gåva korg att gå tillsammans med en mer praktisk present, och fylla den med rolig gag gåvor, tidningsprenumerationer, musik, filmer, snacks eller kläder.

Fordon

Ett fordon är en generös och användbar gradering gåva som din tonåring kommer att älska. Om han går iväg till college, kommer han att vara stolta över att ha transport till och från sitt universitet. Om han inte gå på college, kommer han att uppskatta att kunna transportera sig till jobbet. Du kan erbjuda för att matcha sina besparingar mot inköp av en begagnad bil eller finansiera köpet helt. Tillförlitlighet och säkerhet bör vara den viktigaste prioriteringen vid val av ett fordon för en ung förare, "Consumer Reports" stater. Men han kommer troligen uppskattar att inkluderas i urvalsprocessen så att han slutar med ett fordon som han är stolt över att köra.

Känslomässigt stöd

Medan din kandidat vill sannolikt många konkreta saker, vill han också din känslomässiga stöd som han anpassar sig till livet efter gymnasiet, enligt HealthyChildren.org. En av de största gåvor du kan ge honom är din villkorslösa kärlek som han akademiker och in i verkliga världen. I en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad, kan vissa tonåringar har svårt att hitta arbete, medan andra kanske tycker övergången till högskolan svårt. En stödjande familj kommer att minska sin stress och oro som han justerar, PBS rapporter.