XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medan Exel har främst inriktat på stolpar för nordisk eller längdskidåkning i över 30 år, har de också utformade modeller för utförsåkning och parkåkning. Detta företag tenderar att tillgodose mer avancerade rekreation och tävlingsåkare. Här hittar du skidstavar gjorda av Exel oavsett skid stil du föredrar.

Instruktioner

Köp Exel Stavar

1 Tänk på hur ofta du kommer att åka skidor innan du väljer dina stavar. Exel erbjuder rekommendationer för olika nivåer av skidåkare och kategoriserar sin samling i Fitness, Performance och High Performance, med den sista kategorin perfekt för dem som skidor ofta.

2 Välj från Exel linje av alpina skidstavar. Med en lätt men ändå hållbar konstruktion av kolfiberkompositmaterial, är dessa poler utformade för att vara smidig och lyhörd. Med modeller som utformats speciellt för slalom, racing och fri-skiing, har Exel Alpine pole val för expertnivå skidåkare av alla slag.

3 Kolla in lättviktskonstruktion av många av Exels längdåkningsstavar. Detta är en funktion som är särskilt intressant om du har långväga längdskidåkning i åtanke.

4 Välj en spets som är inriktad mot terrängen du räkna med att längdskidåkning igenom. I Exel linje hittar du längre tips för en säkrare grepp på isiga ytor och grundare tips som fungerar bra med en större korg på pulverytor.

5 Köpa ytterligare hylsor eller tips och korgar för att ge längre livslängd för din Exel skidstavar. Excel innehåller reservdelar till sina kunder tillsammans med detaljerade instruktioner.

6 Leta efter leverantörer nära dig att köpa din nya Exel skidstavar. Om du vill prova en Exel skidstav innan du köper en, hitta en skidutrustning hyra butik som bär detta varumärke och hyr ett par för din nästa skid utflykt.

Tips

  • Ta med din skidhandskar när du prova skidstavar för att säkerställa att du kan behålla rätt grepp om dina stavar och hålla händerna varma på sluttningarna.
  • Fokus på längd och vikt när du väljer din skidstavar. Om du ska välja en stolpe som inte är proportionerade på rätt sätt för din kropp och vilken typ av skidåkning du kommer att göra, kan du skada dig själv. För längdskidåkning, leta efter en stolpe som är minst lika hög som din armhåla. För utförsåkning, hitta en stolpe som du kan hålla bekvämt med din underarm parallellt med marken.