XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad är en naturlig Hand Lotion?

Du har förmodligen upplevt vandra ned skönhet leverans gången och ser en stor medley av handkrämer märkta "naturlig" eller "med naturliga ingredienser." Då kan du hitta den mindre, specialitet avsnitt som skryter botaniska ingredienser, som verkar mer "naturliga" än de första hyllor du perused. Bekanta dig med hur begreppet "naturlig" används och om en naturlig hand lotion är bäst för din hudtyp och skönhet regim.

Helt naturligt

"All naturlig" betyder precis vad det står; alla ingredienser i den lotion är härledda från naturliga, jord baserade källor snarare än kemiska. Dessutom kan produkten anses vara naturligt om det består av 95 procent jordbaserade ingredienser. Alltid titta noga om du vill ha en riktig 100 procent naturlig lotion. En handlotion gjord av ren sheasmör och botaniska extrakt, till exempel, kan betraktas som en naturlig produkt.

Med naturliga ingredienser

Den handkräm du köper kan läsa något i stil med "gjorda med naturliga ingredienser." Dessa typer av handkrämer är oftast sammansatta av artificiella, kemiska ingredienser och mindre andelar av verkligt naturliga ingredienser. Till exempel kan en handkräm inkluderar vaselin och silikon med tillsats av naturliga fuktkrämer som kommer från frukter eller grönsaker. En lotion förpackningar kan också ge produkten en naturlig look med ord som "100 procent naturliga fuktkrämer", men det får inte referera till andra ingredienser, såsom artificiella konserveringsmedel.

fördelar

Med hjälp av en handkräm med naturliga ingredienser kan gynna ditt liv och miljön. Många företag som skapar naturbaserade produkter är starkt inriktade på hållbar tillverkning och rättvis handel. Bortsett från produktion, naturliga fukt tenderar att erbjuda bättre effekter för din hud, eftersom de är lättare absorberas i jämförelse med konstgjorda produkter. Vaselin, till exempel, bildar en barriär för att skydda huden från att förlora sin naturligt förekommande fukt - eller blir alltmer uttorkad - utan att bidra något extra fukt egen. Dessutom, om du är mindre än glada av parfymer eller artificiella doft, är doften av naturliga frukt och blombaserade handkrämer ett trevligt alternativ.

överväganden

Bara för att produkter såsom handkräm komma in "naturliga" former inte göra dem bättre eller säker, eftersom inte alla källor i naturen är välgörande. Poison Ivy extrakt, till exempel, inte skulle göra en hälsosam Förutom handkräm. Som säsongsbunden allergi visar vissa individer reagerar dåligt på vissa växter och pollen. Medan mutter smör, oljor och botaniska extrakt fungerar bra för många och verka som logiska val, drabbats av en allergisk reaktion såsom dermatit vid användning av naturliga handkräm kan tyda på en allergi mot ett eller flera ingredienser. Om du inte kan genomgå en detaljerad allergitest, byta till en allergivänliga handkräm i stället.