XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tom Brown Jr. Tracker kniv görs av TOPPAR USA under konstruktionsspecifikationer som anges av överlevnads Tom Brown Jr., enligt TrackerTrail.com. Denna kniv är känd för dess användning i filmen "The Hunted" stirrar Benecio Del Torro. Tracker kniv är en allvarlig överlevnad verktyg som innehåller skyldighet en yxa och är effektiv i hugg, delning, carving, scoring, skrapning och sågning, i trä, horn och ben. Kniven, med sin yxa liknande blad, kan kastas precis som en tomahawk.

Instruktioner

1 Stå framför ditt mål. Placera kast axel i linje med målet.

2 Håll kniven i en vertikal hållning av grepp som du normalt skulle hålla en hammare.

3 Höj kniven ovanför huvudet. Håll din axel och armbåge pekade på målet. Håll handleden stel.

4 Svinga armen framåt med kraft att hålla handleden stel. Släpp greppet när knivbladet är i linje med målet på nedgången. Kniven kommer att tumla fram på grund av vikten av dess blad.

Tips

  • Öva din kasta på korta avstånd, inom 5 till 10-yards på först, tills du bilda en lämplig muskelminne för att kasta kniven. Detta kommer att bidra till att utveckla noggrannhet och form. Längre avstånd kommer att kräva mer kraftfull rörelse framåt med din arm. Observera att knivkastning i strid eller överlevnad situationer är typiskt på nära håll.
  • Tracker kniv kan enkelt hacka och SARGA människokött och ben. Var mycket försiktig vid hantering av kniven.
  • Kasta inte kniven av bladet.