XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Utfall utan att skada knäna. Utfall är en extremt effektiv underkroppen träning. De arbetar alla stora musklerna i benen samtidigt, de förlänga och ton och de bränner massor av kalorier. Däremot kan utfall potentiellt orsaka allvarliga skador på knäna om de utförs felaktigt. Nedan finns detaljerade anvisningar om hur man på ett säkert sätt inkluderar utfall i din träning rutin.

Instruktioner

1 Börja med omvända utfall. En anledning framåt utfall skada knäna är eftersom det tvingar den distala änden av lårbenet (lårbenet) till baksidan av knäskålen (knäskålen). Med tanke på att lårbenet är den största ben i kroppen, det är en stor press att sätta på en delikat liten knäskålen, särskilt om dina knä caps råkar vara låg på brosk. Genom att stega bakåt in ett utfall, trycket från lårbenet dras bort från knäskålen, vilket resulterar i en mycket mindre smärtsam upplevelse för många människor.

2 Prova stationära utfall utan några vikter. När du har bemästrat omvända utfall, är nästa steg i utvecklingen en stationär utfall. Se till att dina fötter är tillräckligt långt ifrån varandra så att främre knäet inte sträcker sig förbi din tå när du lägre i ett utfall. Och var inte rädd för att använda en bänk, stav eller annat fast föremål för stöd när du först börjar.

3 Håll din vikt i hälen på din främre fot. Detta tips gäller för alla varianter på utfall - bakåt, stillastående eller promenader. Stadigt växt hälen på den främre foten och kör vikten ner genom denna hälen när du kommer tillbaka till stående. Detta kommer att ingripa med de gluts och hamstrings samt lindra en del av trycket på knäet.

4 Bilda två 90 graders vinkel med benen. När du trycker på undersidan av utfall, bör benen bilda två 90 graders vinkel. De flesta människor misslyckas med att släppa tillbaka knäet ner tillräckligt långt och detta kastar hela formen av utfall av. Drop som tillbaka knä inom fyra till sex inches på golvet och använda en spegel när du först lära sig så kontrollera formuläret.

5 Håll överkroppen upprätt och axlarna bakåt. Ett vanligt misstag med utfall är att låta axlarna runt framåt och överkroppen att svänga i midjan. Detta sätter press på nedre delen av ryggen och ur kärnan. Håll dina skulderbladen tillbaka, bröstet ut och naveln dras tillbaka och uppåt. Få all djupet i utfall från att falla tillbaka knäet, inte från att tappa överkroppen framåt.